رایزن فرهنگی ج.ا.ایران: آموزش زبان فارسی با استقبال گسترده نخبگان تونسی مواجه شده است.
در شب سالروز میلاد امام رضا علیه السلام هفتمین دوره آموزش زبان فارسی در رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در تونس و همزمان با آن اولین دوره آموزش زبان فارسی در انستیتوی آموزش های زبان خارجی وابسته به دانشگاه المنار افتتاح گردید.
این دوره که با حضور بیش از 60 نفر از علاقه مندان به آموزش زبان فارسی در کشور تونس و در چارچوب همکاری های فرهنگی فیمابین دو کشور و با عنایت به مشترکات تاریخ و تمدن کهن ایران و تونس از جمله آثار فرهنگی فراوانی که در شهرهای قیروان، صفاقس، تونس، المهدیه و توزر وجود دارد افتتاح گردید و حکایت از مهندسی معماری و هنری ایرانی در گذشته های دور در این سرزمین می کند.
صادق رمضانی گل افزانی رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در تونس که به نقل از وزیر فرهنگ تونس به مشترکات فرهنگی دو کشور اشاره می کرد گفت: خوشبختانه روابط فرهنگی دوجانبه در عالیترین سطح خود بوده و استقبال نخبگان و دانشجویان تونسی برای فراگیری زبان فارسی گویای اوج علاقه مندی جامعه تونس به درک دقیق تر و عمیق تر از فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی است.
در مراسم افتتاح آقای محمد سعد سفیر سابق تونس در تهران به عنوان فارسی آموز و تعدادی دیگر از دانشجویان دوره های گذشته طی سخنانی اهمیت آموزش زبان فارسی را در زیبائی این زبان و عمق معانی و مفاهیم آن که در شعر شعرائی چون حافظ شیرازی و سعدی و فردوسی و خیام و ... متجلی است بیان کردند و افزودند که پیوند ناگسستنی دو زبان فارسی و عربی جاذبه های دیگری است که هر انسان عرب زبان و بویژه مسلمان را برای آموختن زبان فارسی تشویق می کند.
آقای دکتر فرید قطاط که از استادان زبان فارسی می باشد و این زبان را برای پایه های اول و دوم در انستیتوی آموزش های زبان خارجی بورقیبه وابسته به دانشگاه المنار تدریس می کند طی سخنانی در مراسم اولین دوره آموزش زبان فارسی در این انستیتو گفت: زبان فارسی زبان مردان خداست و فراگیری آن انسان را به خدا و معرفت شناسی الهی نزدیک می کند.
قطاط از دانشجویان خواست که با دقت و تمرین مستمر و با جدّی گرفتن این زبان، سرعت آموزش را بالا برده تا هر چه زودتر از لذت های معنوی این فرهنگ و تمدن بزرگ ایرانی اسلامی برخوردار شوند.
در این مراسم رایزن فرهنگی کشورمان به تعدادی از دانشجویان برتر هدایائی را اهداء کرد و سپس گواهینامه فارغ التحصیلی بیش از 30 نفر از دانش آموختگان زبان فارسی در دوره ششم به آنان تقدیم گردید.
همچنین در حاشیه این مراسم نماینده اعزامی از سازمان صدا و سیما مصاحبه هائی را با فارغ التحصیلان و داوطلبان دوره های جدید انجام داد.
از نکات مهم در دوره هفتم وجود تعدادی پزشک و استاد دانشگاه و مهندس و تحصیلکردگان عالیرتبه تونس و نیز علاقه مندانی از فرانسه، کشورهای آفریقائی و عراق هستند که وجود آنان در کنار دانشجویان گویای سطح بالای علاقه مندان به آموزش زبان فارسی است.
صادق رمضانی گل افزانی رایزن فرهنگی کشورمان ارائه روش های جدید آموزشی و آواشناسی را به همراه آموزش سمعی بصری از ویژگی های این دوره آموزشی ذکر کرد که بشدت مورد استقبال حاضران قرار گرفت.