باشگاه خبرنگاران جوان- روزنامه الدستور چاپ اردن نوشت: "راشد الغنوشي" رهبر حزب النهضه تونس راه انقلاب اسلامي ايران را دنبال خواهد كرد.
اين روزنامه اردني در شماره امروز خود در اينترنت در مقاله اي با عنوان "نظام سياسي آينده تونس، ايراني؟" به قلم بوعز بسموت نوشت: درست است كه بيش از 90 درصد واجدين شرايط در انتخابات تونس شركت كردند و به بيش از 11 هزار نامزد فهرست هاي انتخاباتي راي دادند ولي پرسش هايي درباره آينده نظام سياسي اين كشور مطرح است مبني بر اين كه آيا تونس راه ايران يا تركيه را طي خواهد كرد به ويژه آنكه در سال 1997 نيز انتخابات پارلماني در الجزاير كشور همسايه تونس برگزار شد ولي نتيجه آن در حال حاضر مشخص است.
با توجه به پيشرو بودن حزب اسلامي النهضه در انتخابات مجلس موسسان تونس، پرسش هايي درباره نظام سياسي و آينده اين كشور مطرح است.
اين مقاله تصريح كرد: ما شاهد برگزاري اولين انتخابات آزاد در تونس يكي از كشورهاي شمال آفريقا بوديم كه در سال 1956 از استعمار فرانسه و سپس از رژيم بن علي آزاد شد.
در مساله حزب النهضه به رهبري راشد الغنوشي بايد گفت اين حزب خود را در اين انتخابات يك حزب ميانه رو معرفي كرده است.
اين در حاليست كه الغنوشي در گذشته هم از انقلاب اسلامي ايران در دهه 70 ميلادي قرن گذشته حمايت كرد.
وي روز گذشته هم در مصاحبه اي اعلام كرده بود: حكومت اسلامي ايران موفقيت هاي مهمي را كسب كرده است.
راشد الغنوشي گفت: ايراني ها در بسياري از مسائل موفق عمل كرده اند: بطور مثال در دستيابي به فن آوري، ايران توانسته است در برابر محاصره بين المللي پايداري كند و با وجود تحريمها در فن آوري پيشرفت كند. سالها پايداري در برابر محاصره پر فشار بين المللي كار ساده اي نيست. اينها موفقيت هاي مهمي است.
گفتني است، بر اساس آراي شمارش شده 5 حوزه راي گيري در تونس، حزب نهضت توانسته است 15 كرسي از 39 كرسي مجلس موسسان را بدست آورد. حزب كنگره براي جمهوري به رياست "منصف المرزوقي" نيز با دستيابي به 6 كرسي در جايگاه دوم قرار دارد. پس از آن نيز "فهرست گسترده ملي" 5 كرسي را توانست كسب كند. جمعيت كار و آزادي نيز با كسب 4 كرسي در جايگاه بعدي قرار گرفت. حزب "ترقي خواه دمكراتيك" به رياست "نجيب الشابي" هم توانست 2 كرسي را در اين انتخابات كسب كند. بقيه كرسي ها نيز به احزاب كوچكتر و برخي فهرست هاي مستقل اختصاص يافت.