مهر- رئيس دفتر شوراي انتقالي ليبي با تاكيد بر اينكه تنها ملت ليبي هستند كه بايد درباره اصول و قوانين آينده كشورشان تصميم گيري كنند اظهار داشت كه هر جنبش سياسي كه با انتخابات آزاد قدرت را در دست گيرد مطلوب ماست.
به گزارش خبرگزاري مهر، "محمود جبريل" رئيس دفتر شوراي انتقالي ليبي در گفتگو با "فرانكفورتر آلگماينه" درباره اين مطلب كه چرا شوراي انتقالي در جريان مداخله نظامي ناتو در ليبي با استقرار گروههاي بين المللي در اين كشور مخالفت كرد، اظهار داشت: ما به اندازه كافي نيرو داريم. آنچه كه ما نياز داريم كمك هاي تكنيكي است بخصوص تكنيك نظارت براي مرزهايمان.
وي در ادامه اظهار داشت كه من گفته بودم بعد از سقوط رژيم قذافي در عرصه سياسي باقي نخواهم ماند و سر حرفم هم هستم. من بر اين عقيده ام كه يك نقش بهتر را در خارج از حكومت مي توانم ايفا كنم. من مي خواهم كمك كنم كه جوانان كشور ما در شرايطي قرار گيرند كه بتوانند ساختارهاي سياسي در كشورشان را بسازند و از گروههاي خود رهبر سياسي جديدي را انتخاب و ارائه دهند. اين براي من مهمتر است تا اينكه چند ماه بيشتر در مسئوليت خود باقي بمانم.
رئيس دفتر شوراي انتقالي ليبي در بخش ديگري از اين گفتگو درباره "مصطفي عبدالجليل"، رئيس شوراي انتقالي اظهار داشت: وي سمبلي براي وحدت ملت است و تا به حال كارهاي فوق العاده اي را در اين راستا انجام داده است.
محمود جبريل همچنين تصريح كرد: اينكه كدام قانون اساسي در ليبي بايد معتبر باشد را ملت ليبي بايد تصميم گيري كنند. هيچ شخص منحصر به فردي نمي تواند درباره شكل و ساختار قوانين آينده كشور ما تصميم گيري كند. يك رفراندوم قانون اساسي در كشور ما برگزار خواهد شد و ما مي بينيم كه كدام نوع قوانين در آينده در ليبي معتبر خواهد بود.
وي همچنين گفت: هر جنبش سياسي كه بر اساس قواعد دموكراتيك و با انتخابات آزاد قدرت را در كشور ما در دست گيرد از صميم قلب مطلوب ما خواهد بود.
محمود جبريل همچنين درباره نحوه كشته شدن قذافي نيز گفت: در حال حاضر هيچ كس نمي تواند با اطمينان بگويد كه قذافي چگونه كشته شد. حدس و گمانهاي زيادي در اين باره وجود دارد. اما بر اساس گزارش پزشكي قانوني بعد از كالبد شكافي، قذافي در حالي كه زخمي شده بود در يك حفره بتوني دستگير شد و قرار بود با يك وانت به بيمارستان نظامي منتقل شود. وسيله نقليه مورد حمله قرار گرفت و به سر قذافي گلوله اي شليك شد كه ممكن است از طرف انقلابيون يا نيروهاي امنيتي خود قذافي شليك شده باشد. اين مشخص نيست.
وي افزود: اينها چيزهايي بودند كه در گزارش پزشكي آورده شده بود و من آن را در دادگاه بين المللي لاهه كلمه به كلمه قرائت كردم.
محمود جبريل در ادامه با تاكيد بر اينكه درباره چگونگي مرگ قذافي هنوز نمي توان صد درصد اظهار نظر كرد، خاطر نشان كرد كه حدس و گمانهاي زيادي در اين باره وجود دارد.