خبرگزاری قرآنی ایران- «عواطف ابوشادي»، بانوي فرهيخته مصري، در نشست «نقش زنان در انقلاب مصر» تأكيد كرد: تروريسم مهم ترين مشكل پيش روي آينده انقلاب مصر است كه سعي دارد اين جنبش اسلامي ـ مردمي مصر را تحت تأثير قرار دهد و آن را با چالش مواجه سازد.
«عواطف ابوشادي»، بانوي فرهيخته مصري، عصر امروز، دهم آبان، در نشست تخصصي «نقش زنان در انقلاب مصر» در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: بدون شك انقلاب مصر از انقلاب اسلامي ايران كه به رهبري امام خميني(ره) شكل گرفت، تأثير پذيرفته است و هيچ جنبش غربي وجود ندارد كه بتواند در اين زمينه به ما الگويي ارائه كند.
اين بانوي فرهيخته مصري در ادامه افزود: ما انقلاب امروز مصر را بيداري اسلامي مي دانيم؛ زيرا مسلمانان نقش به سزايي در اين انقلاب داشتند و نوعي بيداري در روح و جان مردم مصر ايجاد شد كه حتي به داخل منازل نيز نفوذ كرد.
ابوشادي با اشاره به اقداماتي كه بايد در برنامه هاي آينده انقلاب مصر انجام شود، تصريح كرد: تحقق مطالبات گروه هاي مختلف از مهم ترين اين برنامه هاست كه بايد تمام تلاش ها به كار گرفته شود تا اين مطالبات به نحو احسن محقق شود.
وي پديده اي به نام تروريسم را مهم ترين مشكل پيش روي آينده انقلاب مصر برشمرد و خاطرنشان كرد: تروريسم و حاميان آن سعي دارند جنبش اسلامي ـ مردمي مصر را تحت تأثير قرار دهند و آن را با چالش مواجه سازند.
عواطف ابوشادي در بخش ديگري از سخنان خود به نقش زنان در تاريخ اسلام اشاره، و تأكيد كرد: بانواني همچون حضرت خديجه(س)، حضرت زهرا(س) و حضرت زينب(س) از بانوان بزرگ و نامدار تاريخ اسلام و بهترين الگو براي زنان مسلمان هستند كه فعاليت هاي شاخصي انجام دادند به گونه اي كه همواره از آنان ياد مي شود.
اين بانوي فرهيخته مصري با اشاره به اين كه 75 درصد شركت كنندگان در انقلاب مصر از جوانان اين كشور بودند، گفت: اين جوانان اعم از دختر و پسر در بيداري اسلامي مصر نقش به سزايي ايفا كردند، نقشي كه انكارناپذير است و مردم مصر هيچ گاه آن را فراموش نخواهند كرد.
«شيما الدمرداش العقالي»، ديگر بانوي فرهيخته مصري و سخنران نشست «نقش زنان در انقلاب مصر» نيز تأكيد كرد: در انقلاب مردمي مصر همه گروه ها سهيم بودند و مرد و زن و كودك و پير و جوان بدون ترس در اين عرصه وارد شدند؛ زيرا از ظلم و سياست هاي رژيم حسني مبارك به تنگ آمده بودند و مي خواستند آزاد و رها باشند.
احزاب زمان مبارك دست نشانده استكبار و غير مردمي بودند
شيما الدمرداش العقالي در ادامه افزود: احزاب زمان رژيم سابق مصر همه دست نشانده استكبار و غير مردمي بودند، در اين رژيم مردم مصر هيچ نقشي در جامعه نداشتند و چون نمي توانستند بيشتر از اين چنين حكومتي را بپذيرند، دست به انقلاب زدند.
«نجلاء كامل القليوبي»، از ديگر بانوان مصري سخنران نشست مذكور نيز بيان كرد: مردم مصر در تظاهرات انقلابي خود شعار سقوط نظام «حسني مبارك» را سر دادند و به مبارك نه گفتند و با تلاشي يكپارچه توانستند نظام ديكتاتوري سابق را تغيير داده و سرنگون كنند.
كامل القليوبي به تسخير سفارت اسرائيل در قاهره اشاره كرد و افزود: اين سفارتخانه با رشادت جوانان مصري تسخير شد و يكي از بزرگ ترين دستاوردهاي انقلاب مصر بود كه به اخراج سفير اسرائيل منجر شد.
گفتني است، نشست تخصصي «نقش زنان در انقلاب مصر» عصر امروز از ساعت 14 تا 16 به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ساختمان حوزه رياست اين سازمان برگزار شد. اين نشست با جلسه پرسش و پاسخ نيز همراه بود.