واحد مركزي خبر - رقابت برسر قدرت مطالبات انقلابيون مصري را تحت الشعاع قرار داده است و نتايج انتخابات پارلماني به احتمال زياد براي آمريكا درد سر ساز خواهد شد .
روزنامه يو اس اي تو دي در سرمقاله خود در اينترنت نوشت : يك مصريها به ميدان تحرير قاهره سرازير شدند در حاليكه نه ماه پيش، پس از سقوط حسني مبارك به آنها وعده دموكراسي داده شده بود اما در عوض، شاهد آن بوده اند كه شوراي نظامي كه جاي مبارك را گرفته است سعي دارد قدرت را به نفع خود مصادره كند . فرماند هان ارتش سعي كرده اند انتقال قدرت را به تاخير بياندازند و حتي تلاش كرده اند در قانون اساسي جديد اين كشور، ارتش را از كنترل غير نظاميان خارج كنند.
اين منبع نوشت : در يك اشتباه بزرگ، در پايان هفته گذشته انها به مانند حسني مبارك رئيس جمهور مخلوع مصر با خشونت به اعتراضات واكنش نشان دادند كه براساس آخرين آمار، 33 نفر كشته و دستكم 1700 نفر زخمي شدند و همين امر موجب شد ارتش اعتبار خود را نزد مردم از دست بدهد و دهها هزار تظاهركننده ديگر به خيابانها بريزند. در همين حال شوراي نظامي سعي داشت با تعهد براي برگزاري انتخابات رياست جمهوري در نيمه اول سال آينده، يك عقب نشيني استراتژيك انجام دهند اما معترضان خواستار كناره گيري اين شورا از قدرت شدند.
اما شرايط امروز دشوارتر و خطرناك تر از شرايط بهار گذشته است.
در آن زمان، انقلابيون يك هدف مشترك داشتند و آن هم بركناري مبارك بود.
اما امروز اتحاد آنها به علت رقابت برسر قدرت و اختلافات در خصوص شكل گيري دولت آينده از بين رفته است. ليبرال هاي سكولار كه الهام بخش انقلاب بهار گذشته بودند نتوانسته اند از نظر سياسي اقدامي موثر انجام دهند و ثابت كرده اند اخوان المسلمين و ديگر اسلامگرايان راديكال در انتخابات پارلماني كه قرار است روز دوشنبه برگزار شود پيروز خواهند شد. تاخير در انتخابات معترضان را خشمگين خواهد كرد اما كنترل انتخابات در چنين شرايطي اقدامي چالش برانگيز است و نتيجه احتمالي آن به همان اندازه كه براي ميانه رو هاي مصر مشكل ساز است براي امريكا نيز مهم و مشكل ساز خواهد بود . با اين وجود، سياست امريكا بايد كاملا حمايت از دموكراسي باشد.
با توجه به مشكلات زياد منطقه، دولت اوباما ترجيح داده است پشت پرده كار كند.
اما زمان آن فرا رسيده است كه فشار بر شوراي عالي نظامي مصر افزايش يابد و تعهد امريكا به اهداف تظاهركنندگان دوباره بررسي شود.