رسالت- نمايش مقتدرانه اسلامگرايان در مصر منجر به ترس و خشم ايالات متحده آمريكا و رژيم صهيونيستي شده است .هم اكنون اسلامگرايان در كشورهاي تونس،مصر و حتي مراكش به پيروزي رسيده اند . همين مسئله نشان دهنده رشد بيداري اسلامي در كشورهاي مختلف است .
منابع مصري اعلام كردند كه حزب "آزادي و عدالت" وابسته به گروه اخوانالمسلمين مصر در دور نخست انتخابات مجلس شعب توانست
40درصد آرا را از آن خود كند.
براساس نتايج نهايي مرحله نخست انتخابات مجلس شعب يا مردم مصر كه بخش قانونگذاري در پارلمان مصر را به عهده دارد، حزب آزادي و عدالت شاخه سياسي گروه اخوانالمسلمين 40 درصد آرا را از آن خود كرد، درحالي كه در رديف دوم گروه "النور" 20 درصد آرا و سپس در رديف سوم گروه"الكتله المصريه" 15 درصد آرا را از آن خود كردند. همچنين براساس اين نتايج، حزب "الوسط" به 6 درصد و حزب الوفد به 5 درصد و فهرست "الثوره المستمره" به 3 درصد آرا دست يافتند. بنابر اين
اخوانالمسلمين توانست نمايشي مقتدرانه در قاهره و ديگر شهرهاي مصر داشته باشد .مرحله نخست انتخابات در 9 استان يعني قاهره، اسكندريه، دمياط، بورسعيد، كفرالشيخ، الاقصر، الفيوم، اسيوط و البحرالاحمر براي انتخاب 186 نماينده برگزار شد كه 56 نماينده در قالب فهرستهاي انفرادي و 112 تن در قالب سيستم فهرستوار شركت كردند. مرحله نهايي انتخابات پارلماني در 11 ژانويه برگزار ميشود و بعد از آن انتخابات مجلس شورا آغاز و تا
11 مارس ادامه خواهد داشت.
رئيس كميته عالي انتخابات مصر با اعلام مشاركت عالي ملت مصر در مرحله اول انتخابات پارلماني مصر، اين حضور را در تاريخ در مصر بينظير خواند.
عبدالمعز ابراهيم با حضور در كنفرانسي مطبوعاتي با اعلام اينكه ميزان مشاركت در مرحله اول انتخابات پارلماني (مجلس ملت) مصر 62 درصد بوده، اين مشاركت را در طول تاريخ اين كشور مشاركتي بينظير خواند.
رئيس كميته عالي انتخابات مصر همچنين با بيان اينكه اشتباهاتي در طول برگزاري انتخابات صورت گرفته و تلاش ميشود كه در مرحله دوم و سوم از ارتكاب آنها جلوگيري به عمل آيد، تاكيد كرده است كه اين اشتباهات در حدي نبوده كه بر نتايج انتخابات تاثير بگذارد.
در استان قاهره حزب آزادي و عدالت حدود 42 % آرا را بهدست آورده است و پس از جناح المصريه با 21% و حزب سلفي نور با 15% قرار دارند.شوراي عالي نظامي مصر به دليل كمبود نيروهاي امنيتي جهت تامين امنيت انتخابات برگزاري انتخابات را به سه مرحله تقسيم كرد كه در هر مرحله انتخابات در 9 استان برگزار ميشود.كميته عالي انتخابات مصر تاكنون نتايج قطعي اين انتخابات به صورت ميانگين و درصد را به جز در استان قاهره اعلام نكرده است.مصريها از وضعيت موجود دركشور خود به تنگ آمده و خواستار حضور دولتي اسلامي در راس معادلات سياسي و اقتصادي خود هستند،دولتي كه هم بتواند بر مسائل معيشتي مردم نظارت كند و هم بتواند تكليف قاهره را با دو جريان مداخله گر خارجي يعني ايالات متحده آمريكا و رژيم صهيونيستي مشخص كند.
خواستهملت مصر ديگر مشخص شده است و حركت قاهره به سوي آيندهاي روشن در حال استمرار است.در اين ميان محاكمه حسني مبارك و عوامل وابسته به وي نيز ” توفان پيروزي مردم مصر نه تنها خود مصر را دستخوش تغيير و تحول قرارداد، بلكه ساختار سياست ها وائتلاف هاي منطقه را هم زيرو رو خواهد كرد. “ به صورتي جدي از سوي انقلابيون مطرح مي شود.آيا مبارك نبايد به سبب خونهايي كه به ناحق در جريان انقلاب مصر ريخته شده و تظاهر كنندگاني كه به دست نظاميان وابسته به وي كشته شده اند پاسخگو باشد؟ اخيرا روزنامه اينديپندنت در مطلبي با عنوان "ديكتاتورهاي سابق عربي به جاي محاكمه بر روي تخت بيمارستان" آورده است: عدالت ايجاب مي كند كه طاغوتهاي عربي در زندان يا در برابر دادگاه قرار گيرند، اما هم اكنون در بيمارستان ها هستند. "زين العابدين بن علي" ديكتاتور تونس پس از سكته مغزي در بيمارستاني خصوصي در شهر "جده" عربستان است."حسني مبارك" ديكتاتور مصر از 13 آوريل گذشته پس از سكته قلبي در بيمارستان شرم الشيخ است، اما مشكل خاصي ندارد. عبدالله صالح ديكتاتور يمن هم به صورت باند پيچي شده در بيمارستاني در رياض است.برخي بر اين باورند كه مشكلات پزشكي حيلهاي براي فرار از محاكمه است.