مهر- برخي رسانه هاي غربي اين روزها دست به انتشار اخباري درباره سوريه مي زنند كه بيشتر از آنكه واقعيت داشته باشد، بيانگر طراحي جديد غربيها عليه نظام دمشق است.
به گزارش خبرگزاري مهر، پس از افشاي پرونده هاي متعدد در زمينه حضور گروهكهاي تروريستي در برهم زدن آرامش و امنيت سوريه و دست داشتن سرويسهاي اطلاعاتي برخي كشورهاي عربي در ناآراميهاي اين كشور به نظر مي رسد طرحهاي جديدي عليه نظام بشار اسد كليد خورده است.
بر اين اساس، اخيرا روزنامه ديلي تلگراف انگليس كه معلوم نيست منابع اطلاعاتي آگاه خود را با وجود تعداد بي شمار شبكه هاي عربي در منطقه از چه طريقي جمع آوري كرده در گزارشي با عنوان "فرار هزاران سوري به ليبي از ترس مرگ" نوشت: روزانه چندين دستگاه اتوبوس حامل پناهندگان سوري خاك اين كشور را ترك كرده و با عبور از اردن و مصر خود را به بنغازي مي رسانند.
در اين گزارش ادعا شده است: هزاران سوري از ترس خشونتها در كشورشان به ليبي گريخته اند، كشوري كه به تازگي از جنگ ميان هواداران قذافي و مخالفانش رهايي پيدا كرده است.
ديلي تلگراف در ادامه بر مبناي اطلاعاتي فردي به نام "ابواحمد" كه البته نام مستعار است، تاكيد مي كند: اتوبوسهاي پر از خانواده هاي سوري هر روز به شهر بنغازي در شرق ليبي مي رسند. در اين روزها بيش از 4 هزار خانواده سوري خواستار پناهندگي به ليبي شده و اين آمار همچنان رو به افزايش است.
بنابر ادعاي اين روزنامه در گذشته ميان سوريه و ليبي در طول هفته دو اتوبوس مسافران را منتقل مي كرد اما هم اكنون در يك روز تعداد اين اتوبوسها به دو دستگاه رسيده است.
اين روزنامه انگليسي در توجيه اينكه چرا خانواده هاي سوري به كشورهاي اردن، تركيه و لبنان كه هم مرز با سوريه هستند، پناهنده نمي شوند تاكيد مي كند: آوارگان سوري، لبنان را به علت ترس از پيگردهاي امنيتي حاميان نظام سوريه انتخاب نمي كنند. همچنين آنها نگران هستند كه در اردن و تركيه با پيگرد نيروهاي اطلاعاتي نظام دمشق روبرو شوند.
پرده جديد خبرسازي غرب درباره سوريه در حالي كليد خورده كه تاكنون شبكه هاي معتبر عربي خبري درباره پناهنده شدن آوارگان سوريه به ليبي منتشر نكرده بودند. بر اين اساس، به نظر مي رسد غرب با نااميدي از ايجاد تغييرات موردنظرش در سوريه كه با فعاليت گروهكهاي تروريستي عليه نظام بشار اسد همراه بود هم اكنون فاز ديگري از فشار بر سوريه را به اجرا گذشته است.
در اين راستا ايجاد جبهه منفي افكار عمومي عليه نظام سوريه كه در راستاي توجيه اقدامات احتمالي آتي از جمله دخالت نظامي صورت مي پذيرد در دستور كار سرويسهاي اطلاعاتي و دستگاه رسانه اي غرب قرار گرفته است. تا از يك جهت با افزايش تحريمها و از سوي ديگر با ايجاد بدبيني سناريو موردنظر خود را در اين كشور اجرا كنند.