خبرگزاري فارس- ديكتاتوري فراري تونس درباره فرار خود به عربستان ادعا كرد كه رئيس سابق دستگاه امنيتياش وي را فريب داده و وادار به خروج از كشور كرده و او قرباني كودتاي وحشتناكي شده كه "السرياطي" براي او تدارك ديده بود.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه تونسي "الصباح"، پس از گذشت حدود 11 ماه از پيروزي انقلاب تونس "زين العابدين بن علي"، ديكتاتور فراري اين كشور زبان به سخن ميگشايد تا ناگفتههاي فرار خود به عربستان را بر زبان آورد.
روزنامه تونسي الصباح در شماره امروز خود در پاسخ به مقاله منتشره در پايگاه اينترنتي روزنامه فرانسوي "ميديپارت" تحت عنوان "14 ژانويه انقلاب 2011 تونس.. روزي كه بن علي سقوط كرد" مطلبي چاپ و منتشر كرد كه مدعي شد كه عليه زين العابدين بن علي توطئهاي صورت گرفته است.
اين روزنامه با استناد به اظهارات "اكرم عزوري"، وكيل مدافع بن علي طي بازجويي صورت گرفته از وي ماجراي فرار بن علي و همسرش و نحوه پناهنده شدن خانواده بن علي به عربستان را از زبان ديكتاتور سابق تونس اينگونه تشريح كرده و ميگويد:
روزنامه ميديپارت در مقاله خود درباره نحوه فرار بن علي از تونس دورغ پردازي كرده و در واقع بايد گفت، بن علي از تونس فرار نكرد بلكه قرباني كودتاي وحشتناكي شد.
صبح روز 14 ژانويه علي السرياطي در دفتر بن علي حضور مييابد تا او را از وضعيت خطرناك پايتخت مطلع و به او تاكيد كند كه اوضاع از كنترل آنها خارج شده و بايد خانوادهاش را از كشور خارج كند.
در ادامه السرياطي به بن علي ميگويد: اطلاعات به دست آمده توسط سرويسهاي اطلاعاتي و امنيتي يكي از كشورهاي دوست تاكيد ميكند، گروهي از نگهبانان نزديك بن علي مكلف به كشتن وي شدهاند، بيآنكه نام آن كشور دوست را براي بن علي بياورد.
پس از آن به بن علي اصرار ميكند كه به همراه همسر و فرزندانش بدون لحظهاي درنگ كشور را ترك كنند و تاكيد ميكند كه تداركات لازم براي اين سفر در نظر گرفته شده و هواپيماي وي ابتدا به سوي طرابلس و از آنجا راه جده را پيش خواهد گرفت.
بن علي راضي ميشود، خانوادهاش را از كشور خارج كند، به همين منظور ساعت 5 بعد از ظهر با حضور در فرودگاه آنها را سوار هواپيما ميكند؛ اما در آنجا السرياطي از بن علي ميخواهد كه آنها را شخصا به جده برساند و بازگردد، بن علي اين سخن را پذيرفته و راهي جده ميشود تا هواپيمايش روز 15 ژانويه بدون او به تونس بازگردد.
بن علي بدون اشاره به موج اعتراضات مردمي و قيام فراگير اين كشور كه باعث فرار وي از كشور شد، ادعا كرده كه علي السرياطي پس از خروج وي از تونس تلاش داشته، پس از كنترل اوضاع خود قدرت را در كشور به دست گيرد كه در اين راه با شكست مواجه ميشود و از مابقي حوادث انقلاب تونس همه مطلع و آگاه هستند.