واحد مرکزی خبر - شماری از روزنامه نگاران و دست اندرکاران رسانه در مصر در مقابل انجمن روزنامه نگاران مصر تجمع اعتراض آمیز برپا کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم این تجمع در اعتراض به برخورد خشونت آمیز با آنها هنگام انجام وظیفه برای پوشش حوادث مصر برپا شد.
علی محمود خبرنگار این شبکه در مصر در گزارشی با اشاره به درگیری ها و سنگ پرانی ها بین نیروهای امنیتی و شماری از معترضان در خیابان قصر العینی و تلاش برخی شخصیت ها و جوانان انقلابی برای ارام کردن اوضاع گفت: بسیاری از افراد ضمن انتقاد از برخورد امنیتی با حوادث قاهره از شورای نظامی خواستند بحران را به شیوه سیاسی اداره کند.
آنها همچنین درباره عواقب بی اعتمادی مردم به نیروهای مسلح هشدار دادند.
یکی از شهروندان معترض مصری گفت: ما تلاش کردیم وارد منطقه ای که تظاهرکنندگان در آنجا بودند شویم و آنها را آرام کنیم.
اگر کسی اراذل و اوباش را دید آنها را بازداشت کند.
دیگر شهروند مصری گفت: هر کسی که پدر، برادر و خواهر او در میدان زخمی شده است هیچ گاه در منزل نمی نشیند و بگوید که شما کشور را خراب کردید بلکه خودش هم در تظاهرات شرکت می کند تا حق خودش را بگیرد بخصوص که محاکمه قاتلان شهدا به هیچ نتیجه ای نرسیده است.
یکی از شهروندان مصری گفت: ما خواسته هایی داریم و شورای نظامی باید حرف ما را بشنود و خواسته های مردم را تامین کند تا مردم آرام شوند.
حسنی مبارک باید محاکمه شود و جلوی این خونریزی ها گرفته شود.
انصاف نیست این خون ها ریخته شود.
در ادامه گزارش آمده است: دوازده تن از اعضای شورای مشورتی نیز در اعتراض به ادامه خشونت ها استعفای خود را اعلام کردند و در همین حال دبیر شورای مشورتی بر ضرورت تحقیق فوری درباره حوادث و محاکمه عاملان آن تاکید کرد.
دیگر شهروند مصری گفت: بیایید این اوضاع را ببینید، چه کسی راضی می شود این صحنه ها را ببیند.
گمان نمی کنم هیچ مسلمان، مسیحی یا یهودی راضی به دیدن چنین اوضاعی باشد.
در ادامه گزارش آمده است: شماری از روزنامه نگاران و خبرنگاران نیز با تجمع در مقابل انجمن روزنامه نگاران به اقدامات خشونت بار علیه خود و نیز اقدام طرفداران رژیم سابق به تهدید آنها اعتراض کردند و گفتند ما جان خود را برای انعکاس حقایق به خطر می اندازیم.
محمد الرمح روزنامه نگار مصری گفت: تا کنون یکصد و بیست مورد تعرض به روزنامه نگاران به ثبت رسیده است که طی آن برخی از روزنامه نگاران کشته شده اند.
از یکسو نیروهای نظام اعم از نیروهای امنیتی یا پلیس علیه روزنامه نگاران اعمال خشونت می کنند و از سوی دیگر اراذل و اوباش و نفوذی ها نیز به اعمال خشونت علیه آنها می پردازند.
در پایان گزارش آمده است: بدین ترتیب اعمال خشونت فقط علیه تظاهرکنندگان نیست بلکه خشونت به گونه های مختلف علیه رسانه ها نیز اعمال می شود تا با ایجاد رعب و وحشت در میان آنها، از انعکاس حقایق حوادث جلوگیری شود.