خبرگزاري فارس: رژيم صهيونيستي در حال آمادهسازي خود براي مواجهه نظامي با مصر پس از پيروزي اسلامگرايان در انتخابات اين كشور است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از راشاتودي، پيروزي اسلامگرايان و بالاخص بازوي سياسي اخوانالمسلمون در مصر، اين كشور را در وضعيت برخورد بالقوه با رژيم اسرائيل قرار داده است.
بنابراين گزارش، در شرايطي كه نيروهاي دفاعي اسرائيل اميدوارند كه وابستگي مالي و نظامي مصر به ايالات متحده طي سالهاي آينده نيز منجر به حفظ صلح ميان مصر و اسرائيل شود، "مدير برنامهريزي نيروهاي دفاع اسرائيل" ميگويد كه با پيروزي اخوانالمسلمون در انتخابات مصر، ديويزيونها و گردانهاي ويژهاي در ارتش اسرائيل تشكيل خواهند شد.
بر اساس گزارش فوق، مصر كه در شرايط كنوني سالانه 1.3 ميليارد دلار از ايالات متحده كمك مالي دريافت ميكند، يكي از بزرگترين دريافتكنندگان كمك مالي از آمريكا پس از امضاي پيمان كمپ ديويد در سال 1979 با رژيم صهيونيستي بوده است.
با اين حال پيروزي حزب عدالت و آزادي در انتخابات مصر، اين كشور را به تهديدي بالقوه براي رژيم اسرائيل بدل ساخته است. بر اين اساس فرماندهان نظامي رژيم صهيونيستي خود را براي دو سناريوي احتمالي آماده ميكنند:
اول، پياده شدن نيروهاي نظامي مصري در شبهجزيره سينا و نقض مستقيم پيمان كمپديويد از سوي مصر؛
دوم، كمك نيروهاي مصري به نيروهاي سوري و حزبالله لبنان در جنگهاي احتمالي با اسرائيل.
در شرايطي كه بنيامين نتانياهو، رئيس كابينه رژيم صهيونيستي اعلام كرده است كه هزينههاي نظامي را در سال جديد نخواهد كاست، اما ايجاد ديويزيونهاي جديد نظامي كمهزينه نخواهد بود.
پس از پيمان كمپديويد، بين مصر در دوران سادات و مبارك با رژيم صهيونيستي روابط دوستانهاي برقرار بود كه اينك با سرنگوني رژيم مبارك اين روابط دوستانه جدا زير سوال رفته است.
اوج تنشها زماني رخ داد كه سفارت رژيم صهيونيستي در قاهره هدف حمله گروهي از انقلابيون مصري قرار گرفت. هرچند نظاميان حاكم بر مصر همچنان روابط مستحكمي با غرب دارند اما با روي كار آمدن اسلامگرايان مصري بايد شاهد تغييرات گستردهاي در سياستهاي اين كشور باشيم.