به گزارش روزنامه فرامنطقهاي القدس العربي، مصطفي سليمان، يكي از نمايندگان دادستاني دادگاه حسني مبارك، رئيسجمهور سابق مصر عنوان داشت: مبارك حاكمي مستبد بود و تنها به دستورات همسرش يعني سوزان مبارك عمل ميكرد و سعي داشت با مورثي كردن قدرت حكومت را به جمال مبارك يكي از پسرانش منتقل كند.
به گزارش "ايسنا"، وي در ادامه افزود: مبارك در زمان حكومتش از قدرت سوءاستفاده كرد و نزديكان خويش را بر پستهاي مهمي گماشت. اين مسئول با تقدير از جوانان مصري كه دست به انقلاب زدند، گفت: اين دادگاه تعيين كننده آينده مصر است و درس عبرتي براي ديگران باشد.
مصطفي سليمان همچنين عنوان داشت: مبارك به درخواست مردم پاسخ نداد و همواره در مقابل فشارهاي خانوادهاش تسليم ميشد. وي در ادامه درخصوص اتهامات مبارك در زمينه "كشتار عمدي" تظاهركنندگان مصري در جريان انقلاب اين كشور صحبت كرد.
جلسات محاكمه مبارك روز سه شنبه به اتهام دست داشتن در كشتار تظاهركنندگان مصري از سرگرفته شد و قرار است امروز ادامه داشته باشد. احمد رفعت، رئيس دادگاه مبارك اعلام كرد كه ادامه بررسي اتهامات وي امروز برگزار ميشود. دادگاه مصر تلاش دارد تا بفهمد كه آيا مبارك مستقيما دستور شليك به تظاهركنندگان را صادر كرده است يا خير و اگر اين اتهام ثابت شود مبارك به اعدام محكوم خواهد شد. در جلسه دادگاهي حسني مبارك، جمال و علاء دو پسرش و حبيب العادلي وزير كشور دوره وي به همراه شش تن از مشاورانش نيز حضور داشتند.
نخستين جلسات دادگاهي مبارك در يكي از مناطق اطراف قاهره در مرداد گذشته برگزار شد اما هر بار اين جلسات بدون آنكه نتيجهاي در برداشته باشد به تعويق افتاده است.
ادامه برگزاري انتخابات
روز دوم مرحله سوم و نهايي انتخابات مجلس شعب (مردم) مصر با حضور مردم اين كشور در پاي صندوقهاي راي ديروز برگزار شد و قرار است دور دوم مرحله سوم در 20 و 21 دي ماه برگزار شود.
به گزارش "ايسنا"، به نقل از سايت اينترنتي شبكه الجزيره، روز دوم از مرحله نهايي انتخابات مجلس شعب (مردم) كه بخش قانونگذاري پارلمان مصر را برعهده دارد با مشاركت مصريها در پاي صندوقهاي راي در 9 استان آغاز شد. پيشتر دو مرحله آن با حضور گسترده مردم برگزار شده بود.
در روز نخست مرحله سوم برخي مناطق در مصر از جمله استانهاي القليوبيه، استانهاي سيناي شمالي، سيناي جنوبي، منطقه مرسي مطروح، الدقهلية، المنيا، قنا و الغربية شاهد استقبال گسترده مردم مصر در 15هزار و 175 مركز اخذ راي بود.
با وجود به پايان رسيدن زمان اخذ راي تعداد زيادي از مردم مصر با حضور در صفهاي طولاني سعي داشتند راي خود را در صندوقها بيندازند.
ميزان مشاركت در انتخابات پارلماني مصر از آمار مشاركت مردم در انتخابات پارلماني دوره حسني مبارك رئيس جمهوري سابق اين كشور بسيار بالاتر است چرا كه همواره حزب حاكم سابق مصر اكثر كرسيها را از آن خود ميكرد.
شركت كنندگان در اين انتخابات عنوان داشتند كه روند اخذ راي با آرامش كامل برگزار شد.