خبرگزاري فارس- بسياري از شهرهاي تونس در اعتراض به وضعيت نابسامان اقتصادي شاهد تحصن، اعتراضها و بستن راهها و مراكز تجاري بود.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري اليوم السابع، مردم معترض تونس از مسئولان كشور ميخواهند تا به اوضاع نابسامان اقتصادي تونس رسيدگي كرد و راه حلهايي براي مشكلات اقتصادي بيابند.
در حالي كه نهادهاي مختلف تونسي از دولت اين كشور خواستهاند، جهت پايان دادن به اين اعتراضها فورا وارد عمل شود، با اين حال دولت موقت تونس همچنان بر گفتوگو به عنوان تنها راه حل رفع مشكلات موجود تاكيد دارد.
از جمله شهرهاي ناآرام تونس طي چند روز اخير بايد از شهر "غار الدماء" در استان "جندوبه" واقع در شمال تونس در مرزهاي الجزاير نام برد كه شاهد اعتصابي گسترده است، به گونهاي كه تمام فعاليتهاي اقتصادي اين شهر متوقف شده و اعتصاب كنندگان اقدام به بستن راهها كردهاند.
مردم اين شهر خواستار رفع بيكاري و برخورداري از شغل هستند و از مسئولان جديد كشور درخواست كردهاند، پس از سرنگوني رژيم زين العابدين بن علي به خواستههاي آنها گوش داده و عمل كنند.
همچنين بايد از شهر "مكثر" با جمعيت 13 هزار نفريش نام برد كه از چهارشنبه دو هفته گذشته تاكنون با وجود برودت شديد هوا به تحصن پرداختهاند.
اين در حالي است كه ديگر مناطق تونس از جمله شهرهاي مختلف استان سليانه در اعتراض به بيكاري و نابساماني اقتصادي و وضع بد معيشتي در تحصن بسربرده و تحصنكنندگان تاكيد كردند كه "از سرما بميرند، بهتر از گرسنگي بميرند".
با وجودي كه يك سال از انقلاب تونس كه به سرنگوني رژيم ديكتاتوري زين العابدين بن علي و فرار وي عربستان ميگذرد، با اين حال اوضاع اقتصادي اين كشور بسيار نابسامان است.
منصف المرزوقي، رئيس جمهور موقت تونس پس از انتخاب از مردم مهلتي 6 ماهه براي رسيدگي به وضعيت اسفبار اقتصادي اين كشور را درخواست كرده بود.