واحد مركزي خبر - شبكه الجزيره اعلام كرد روز به روز به نارضايتي مردم ليبي بويژه انقلابيون از شوراي ملي انتقالي ليبي افزوده مي شود.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره انگليسي، هم اكنون بسياري از انقلابيون بويژه كساني كه در جنگ عليه قذافي مشاركت داشته اند شوراي انتقالي را متهم مي كنند كه آنها را فراموش كرده است و به مشكلات آنها رسيدگي نمي كند.
خالد جوان بيست و هشت ساله اي كه از ارتش قذافي فرار كرده به صف انقلابيون پيوست يك پاي خود را در جنگ از دست داد اما او از اين بابت تاسف نمي خواهد بلكه تاسف او از اين است كه چرا شوراي انتقالي حاكم به مشكلات آنها بي توجه است.
خالد گفت دولت كاري براي ما نكرده است.
زنان شهدا در خيابانها گدايي مي كنند.
شوراي انتقالي هيچ درماني براي ما فراهم نمي كند.
آنها مرا به يونان فرستادند تا پاي مصنوعي بگيرم اما بدردم نمي خورد.
قبلا من از طرفداران مصطفي عبدالجليل بودم اما اكنون از مخالفان او هستم.
خالد يكي از معترضاني بود كه يك هفته پيش به مقر شوراي ملي انتقالي در بنغازي يورش بردند. شوراي انتقالي صدها هزار دلار براي انتقال زخمي هاي جنگ به خارج هزينه كرد اما مشكل اصلي از زماني شروع شد كه مجروحان پس از مداوا در خارج به كشورشان بازگشتند.
در ليبي زيرساختارهاي اوليه براي مراقبتهاي ويژه پس از درمان براي اين مجروحان وجود ندارد و مردم مي گويند كه دولت كاري براي آنها نمي كند.
در ليبي فقط سه مركز بازپروري مجروحان و معلولان وجود دارد.
مسئولان اين مراكز مي گويند نامه هاي زيادي به دولت فرستاده اند اما تا كنون جوابي دريافت نكرده اند. خالد هم گفت من احساس مي كنم فراموش شده ام.
من براي كشورم جانفشاني كردم و ديگران ما را نرده بان ترقي خود و رسيدن به قدرت قرار دادند.
اگر به ما كمك مي كردند خوب بود اما اين طور نيست. گرچه خالد گاهي از اينكه پاي خود را از دست داده و نمي تواند راه برود تاسف مي خورد اما افتخار مي كند كه براي كشورش جنگيده نه براي سياستمداراني كه فداكاري او و بسياري ديگر آنها را به قدرت رسانده و اكنون او و همرزمانش را فراموش كرده اند.