مدیرکل کشورهای عربی - آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: به منظور توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین بازرگانان ایران و تونس 600 قلم کالای صادراتی مشمول کاهش تعرفه گمرکی می شود.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به تونس هیئت تجاری ایران در ادامه سفر شش روزه خود به تونس روز گذشته در پنجمین روز از سفر خود به شهر بندری سوسه (سومین شهر بزرگ تونس) با بازرگانان و تجار این شهر دیدار و گفتگو کردند.
در جلسه ای که در اتاق بازرگانی شهر سوسه تشکیل شد حسین حسینی در جمع بازرگانان و تولیدکنندگان این شهر گفت: خوشبختانه در سفرهای قبلی هیئتهای اقتصادی دو کشور به موافقت و تفاهمنامه های خوبی دست یافتیم که می تواند به توسعه روابط کمک کند.
مدیر کل کشورهای عربی آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: تعدیل 600 قلم کالای صادراتی (300 قلم کالای ایرانی و 300 فلم تونسی) از دستاورد سفر اخیرهیئت تجاری ایران به تونس است که با افزایش کالاهای مشمول معافیت مالیاتی امیدواریم به افزایش صادرات دو کشور کمک شود.
حسینی کاهش هزینه سفر هیئتهای اقتصادی تونس برای سفر به ایران و آشنایی بیشتر تجار این کشور با کالاها و توانمندیهای کشورمان را از دیگر دستاوردهای گفتگوی دوجانبه ذکر کرد و اظهار داشت: با مدیریت دیدارهای بازرگانی و برپایی نمایشگاه های تخصصی و بین المللی و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز تجار دوکشور برای شناسایی قابلیتهای صادراتی چشم انداز خوبی را ترسیم کرده است.
حبیب حرزالله معاون اتاق بازرگانی شهر سوسه هم با ارائه گزارشی از توانمندیهای شهر بندری و صنعتی سوسه گفت تمامی رفت و آمدهای تجاری دو کشور بیانگر عزم راسخ مسئولان ایران و تونس برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری است و خوشبختانه این ارتباطات به مرحله نزدیکتر و موثری رسیده است.
وی از فعالیت هزار و 500 واحد صنعتی و کارخانه و 900 شرکت تجاری در سوسه خبر داد و اضافه کرد: بندر سوسه با داشتن 15 منطقه صنعتی تمامی زیرساختهای پیشرفته مناسب و مدرن را برای سرمایه گذاری دارد و بزودی دومین فرودگاه بین المللی این شهر با چشم انداز گنجایش 5 میلیون مسافر در این شهر راه اندازی خواهد شد که فرصت سرمایه گذاری را دوچندان خواهد کرد.
وی حضور دو میلیون گردشگر در سوسه در سال گذشته و فعالیت 209 هتل با 80 هزار تخت را بیانگر موقعیت مناسب گردشگری منطقه دانست و گفت: هیئت ایرانی می تواند در زمینه تبادل گردشگر بین دو کشور و توسعه این بخش نیز وارد مرحله اجرایی شود.
وی آمادگی منطقه سوسه برای حضور سرمایه گذاران ایرانی در بخش توریسم و شیلات و محصولات کشاورزی را نیز اعلام کرد.
در ادامه هیئت تجاری استان قزوین به نمایندگی از کشورمان با شرکت در گفتگوهای مستقیم و رودر رو با تجار سوسه در خصوص راهکارهای همکاریهای مشترک اقتصادی، نحوه سرمایه گذاری و تبادل کالا به بحث و تبادل نظر پرداختند.