واحد مرکزی خبر / دو دستگی میان طیف های مختلف جامعه مصر، اهداف انقلاب مصر را تهدید می کند.
امل الحناوی خبرنگار این شبکه در گزارشی درباره روابط میان حزب اخوان المسلمین و انقلابیون مصری گفت: انقلابیون مصری در مقابل موانعی که جوانان اخوان المسلمین ایجاد کرده اند شعارهای اعتراض امیزی را سر می دادند.
یکی از معترضان در این باره تصریح کرد: «به آنها(طرفداران اخوان المسلمین) گفتم بگذارید رد شوم به من پاسخ داند که ما دستور نداریم از اینجا رد شوی.
اخوان المسلمین!!! دستوری ندارند بگذارند مردم در خیابان تردد کنند».
خبرنگار این شبکه در ادامه افزود: درگیریها در مقابل پارلمان نشان می دهد که شکاف عمیقی بین مجلس که اکثر نمایندگانش عضو احزاب سیاسی اسلام خواه هستند و بین انقلابیون میدان التحریر وجود دارد.
انقلابیون با مخالفت با خروج آرام شورای نظامی مصر از قدرت نمی خواهند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یا تدوین قانون اساسی در زمان حکومت نظامیان صورت بگیرد.
حسن بدیع تحلیلگر سیاسی در این باره خاطرنشان کرد: «گروه اخوان المسلمین همیشه تشکل به خصوصی و گروه های شبه نظامی دارند.
این مسئله از دهه سی قرن گذشته معروف بوده است و مسئله جدیدی نیست».
امل الحناوی با اشاره به درخواست برخی احزاب سیاسی مبنی بر لزوم عذر خواهی اخوان المسلمین به خاطر رفتار طرفدارانش گفت: از سوی دیگر مجلس باید به خواسته های مردم مصر پاسخ دهد.
یکی از مصری ها تصریح کرد: «نمایندگان پارلمان باید از یاد ببرند که عضو حزب هستند و باید برای همه ملت مصر کار کنند».
یکی دیگر از مصری ها خاطرنشان کرد: «باید ما در مرحله کنونی مراحل لازم برای تحویل قدرت را آغاز کرده باشیم.
در مقابل، پارلمان باید به این مسئله بپردازد نه این که نمایندگان مانند دوره قبلی مشغول مسائل حاشیه ای و بی محتوا مانند سرقت از یک بانک یا مسئله کپسول گاز شوند quotation mark .
خبرنگار این شبکه همچنین گفت: حزب quotation mark جبهه ابداع quotation mark در مصر با اشاره به این که شیوه گروه طرفداران اخوان المسلمین امتداد شیوه رژیم( مبارک) است، اعلام کرد اخوان المسلمین شیوه برنامه ریزی شده برای سرکوب مردم در پیش گرفته است.
از سوی دیگر تحلیلگران بر این باورند که موانعی که طرفداران اخوان المسلمین در مقابل ساختمان مجلس ایجاد کردند برای حمایت از آن نبود بلکه برای دستیابی این گروه به قدرت به این اقدام دست زدند.
گروه اخوان المسلمین بر خلاف خواسته انقلابیون میدان التحریر می خواهد مرحله انتقالی در سی ام ژوئیه پایان یابد.