خبرگزاري فارس: "كريم كمال عبدالمجيد" با رد هرگونه محاكمه نمايشي مبارك و همدستانش گفت: شوراي نظامي شكست خود را در تحقق اهداف انقلاب ثابت كرده و مردم مصر خواستار سرنگوني فوري اين شورا و تشكيل دولت منتخب هستند.
"كريم كمال عبدالمجيد" يكي از رهبران جنبش جوانان انقلاب مصر و سخنگوي رسمي ائتلاف در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در قاهره با اشاره به ناكارآمدي شوراي نظامي در تحقق اهداف انقلاب تاكيد كرد كه ملت مصر تا بركناري هر چه سريعتر شوراي نظامي از پاي نخواهند نشست و هيچ كميته مشورتي جايگزين شوراي نظامي نيز نميخواهند.
وي با تاكيد بر تلاش شوراي نظامي براي فراري دادن مبارك و همدستانش از محاكمه واقعي گفت: قدرت اصولاً بايد به پارلمان منتخب انتقال يابد و انتخابات رياست جمهوري در اسرع وقت برگزار شود.
عبدالمجيد در بخش ديگري از اين مصاحبه با اشاره به مذاكرات اخوان المسلمين و شوراي نظامي درباره مصر گفت: اميدواريم اخوان المسلمين كه در انتخابات پارلماني گذشته مردم به آن راي اعتماد دادند از اين مذاكرات به نفع ملت استفاده كند در غير اين صورت شعار مردم اين خواهد بود كه ملت خواستار سرنگوني الاخوان است.
آنچه كه در پي ميآيد متن كامل اين مصاحبه است:
فارس: آيا موضوع انتقال قدرت از شوراي نظامي به طرف ديگر مصري موضوع جدي است تا چه اندازه قطعيت دارد؟
كمال عبدالمجيد: اين موضوع بسيار جدي است چون شوراي نظامي شكست خود را در كنار گذاشتن رژيم فاسد گذشته ثابت كرده است و ما شاهديم بقاياي اين رژيم در شوراي نظامي عضويت دارند و اينها جان مردم را ناديده گرفته اند و ما قصاص خون شهدا را خواهيم گرفت.
فارس: اگر موضوع انتقال قدرت جدي است پس چرا تلاشهايي براي تشكيل كميته مشورتي يا شوراي مشورتي وجود دارد؟
كمال عبدالمجيد: اين تلاشها از سوي شوراي نظامي و نه از سوي انقلابيوني صورت ميگيرد كه آزادي، عدالت اجتماعي و محاكمه واقعي رژيم سابق را ميخواهند نه محاكمههاي نمايشي كه هم اكنون شاهد آن هستيم و ما همچنان شعار ميدهيم "حكومت نظامي پايان يابد پايان يابد"، آنها بيشتر از مبارك كشور را به فساد و تباهي كشاندند.
فارس: ماهيت شوراي مشورتي كه شوراي نظامي خواهان تشكيل آن است چيست آيا با ماموريت پارلمان در تناقض است؟
كمال عبدالمجيد: شوراي مشورتي كه شوراي نظامي خواهان تشكيل آن است فقط در راستاي اهداف شوراي نظامي است و آن تعلل در محاكمهها است و اين امر سبب ميشود بقاياي رژيم مبارك فرصت داشته باشند سرنوشت ملت را به بازي بگيرند و بعضي قدرتها را از پارلمان بگيرند و بين اين دو اختلاف افكنند.
فارس: وعدههاي طنطاوي درباره لغو قانون حالت فوق العاده و انتقال قدرت تا چه اندازه محقق شده است؟
كمال عبدالمجيد: هيچ وعدهاي عملي نشده است همه وعدهها دروغ بود اگر چيزي محقق شده باشد تنها برگزاري انتخابات آزاد و شفاف بود و اين ۲۰ درصد خواسته مصريها نيز به شمار نميرود و قانون حالت فوق العاده كه لغو شده است سخني بيهوده است چون متن بيانيه طنطاوي ميگويد قانون فوق العاده رفع ميشود مگر در شرايط ايجاد آشوب و اين امر سبب شده است طرفهاي امنيتي پيش خود شرايط را ارزيابي كرده و براي مثال يك شهروند را كه به ظن خود آشوبگر است تنها به دليل اينكه با سياستهاي شوراي نظامي مخالف است دستگير كنند.
فارس: قدرت به چه گروه يا طرفي انتقال مييابد و ساز و كار انتقال قدرت چيست؟
كمال عبدالمجيد: قدرت اصولا بايد به پارلمان منتخب انتقال يابد و انتخابات رياست جمهوري در اسرع وقت برگزار شود اين چيزي است كه ما ميخواهيم.
فارس:ادر سالگرد انقلاب مردم مصر انقلابيون و مردم مصر در ميدان التحرير عليه شوراي نظامي شعار دادند پيام اين چيست؟
كمال عبدالمجيد: ما سرنگوني شوراي نظامي را ميخواهيم چون تجاوزاتي را عليه مصريها مرتكب شده است و ما ميدانيم كه اين شورا اطلاعاتي را در اختيار دارد كه آن را از افكار عمومي مخفي نگاه داشته است تا مبارك و معاونانش از محاكمهها فرار كنند شوراي نظامي نميخواهد قدرت را رها كند و به همين منظور شعار ميدهيم حكومت نظامي بايد سرنگون شود تا اينكه شوراي نظامي كنار رود يا ما نيز همچون همنوعان خود شهيد شويم.
فارس: نگرانيهايي درباره انحراف انقلاب مصر وجود دارد چه كساني منحرف شدن انقلاب و خروج آن از روند صحيح خود را ميخواهند انقلاب مصر به چه سمت و سويي پيش ميرود؟
كمال عبدالمجيد: همين امر ما را وداشت كه در خيابانها سرنگوني حكومت نظامي را خواستار شويم كه حاضر به انتقال قدرت نيست و مي خواهد رژيم مبارك را بار ديگر به شكلي ديگر روي كار آورد و همسر ديكتاتور مخلوع و مقامات دولتي بركنار شده تلاش مي كنند بر انقلاب سيطره يابند و متاسفانه در اين باره شوراي نظامي نيز آنها را ياري مي كند در حالي كه تصور مي كرديم شوراي نظامي حامي انقلاب مردمي باشد و ما نمي دانيم انقلاب به چه سمت و سويي پيش مي رود و اوضاع كنوني سخت ترين دوران است.
فارس: نظر شما درباره مذاكرات محرمانه اي كه بين اخوان المسلمين و شوراي نظامي برگزار شد چيست و چرا درباره آينده مصر با يكديگر مذاكره مي كنند؟
كمال عبدالمجيد: اخوان المسلمين در سياست مصر جايگاه رفيعي دارد و آنچه كه بين جنبش اخوان و شوراي نظامي جريان داشت از مدت ها پيش مساله قابل انتظاري بود اما اميدواريم اخوان المسلمين كه در انتخابات پارلماني گذشته مردم به آن راي اعتماد دادند از اين مذاكرات به نفع ملت استفاده كند اما در غير اين صورت مشكل ساز خواهد بود و شعار مردم اين خواهد بود كه ملت خواستار سرنگوني الاخوان است همان گونه كه سرنگوني شوراي نظامي را مي خواهد.