واحد مركزي خبر- شركت كنندگان در راهپيمايي هاي ديروز و دعوت كنندگان به اعتصاب و تحويل قدرت به غيرنظاميان، نمايندگان طرفهاي انقلابي هستند و نمايندگان احزابي مانند عدالت و آزادي شاخه سياسي اخوان المسلمين مصر و حزب نور و حزب الوفد نيستند.
شبكه تلويزيوني الجزيره اعلام كرد هزاران مصري نماينده طرفهاي انقلابي ديروز با تظاهرات در مصر از شوراي عالي نظامي حاكم بر اين كشور خواستند هرچه زودتر قدرت را به غير نظاميان تحويل دهد و بر اين خواسته خود تاكيد كردند. برخي نيروهاي بزرگ حزبي نيز راهپيمايي هايي را كه طي آن راهپيمايان به ساختمان وزارت دفاع در قاهره نزديك شدند، تحريم كردند. اين دسته از نيروهاي سياسي اعلام كردند راهپيمايي ها و دعوت به اعتصاب به منافع و ثبات مصر لطمه مي زند. حسن الشوبكي خبرنگار شبكه الجزيره در گزارشي گفت: ارتش براي آنان (راهپيمايان) موسيقي نظامي نواخت اما آنها بر خواسته خود يعني آزادي تاكيد كردند. وي گفت: پس از گذشت يك سال از انقلابشان، هزاران نفر از فعالان جنبشهاي متعدد انقلابي در مقابل موانعي كه پليس نظامي ايجاد كرده و راههاي منتهي به وزارت دفاع را در منطقه عباسيه بسته بود تجمع كردند. برخي خواسته «سرنگوني نظام» را تكرار كردند زيرا معتقدند نظام سابق تا زمانيكه شوراي نظامي بر سر كار است، از بين نرفته است . برخي ديگر درخواست كردند قدرت به غيرنظاميان تحويل داده شود آنها مي گويند تدوين قانون اساسي و انتخاب رئيس جمهور با وجود شوراي نظامي به معناي نقض آشكار انقلاب آنان است. يكي از شركت كنندگان در اين تظاهرات گفت:«دولت ائتلافي تشكيل شود و غيرنظاميان اين دولت را به دست بگيرند». يك تظاهركننده ديگر گفت :«خواسته ما آن است كه سپهبد (محمد حسين طنطاوي رئيس شوراي نظامي حاكم بر مصر) كنار برود». خبرنگار اين شبكه گفت: در آستانه نخستين سالگرد سقوط نظام حسني مبارك حال و هواي حاكم بر مصر، راهپيمايي و موانع نظامي و نگراني مصريهاست و شعارهايي كه يكسال پيش سر داده مي شد همچنان امروز سر داده مي شود. به غير از قاهره در استانهاي ديگر نيز تظاهرات برگزار شد.
برخي معتقدند اين حركت به نفع كشور نيست به خصوص آنكه برخي از امروز شنبه به اعتصاب و نافرماني مدني دعوت كرده اند اما احزاب آزادي و عدالت و حزب نور و حزب الوفد در اين تظاهرات شركت ندارند و اين احزاب به وزارت دفاع ( شوراي نظامي حاكم بر مصر ) نزديك شده اند. محمود غزلان سخنگوي گروه اخوان المسلمين مصر گفت :«چرا اين شيوه جديد و تنش آفريني عجيب و غريب به خصوص تظاهرات در نزديكي وزارت دفاع يا جلوگيري از تردد كشتي ها در كانال سوئز، به راه افتاده است؟ چه كسي قائل به اين اقدامات است؟ آيا كسي وطن پرست باشد به خصوص در اين شرايط دشواري كه مصر با آن روبروست اين كارها را انجام مي دهد». خبرنگار الجزيره در پايان گزارش گفت بين حمايت از راهپيمايي ها و نافرماني مدني و مخالفت با اين دو روش، مصر در حال گذر از مرحله انتقالي كنوني است و مردم و سازمانهاي امنيتي و احزاب سياسي درباره آينده كشور و ثبات آن نگران هستند.