در حال حاضر نرخ نفوذ تلفنهمراه در قاره آفريقا از اينترنت بيشتر است و اين مسئله موجب شده تا شركتهاي مخابراتي به فكر افزايش سرمايهگذاريهاي خود در اين منطقه باشند.
به گزارش فارس به نقل از سينت، "لابان روتاگوميروا " براي شارژ گوشي خود از باتري اتومبيل استفاده ميكند. زيرا او در يك روستاي دورافتاده در غرب كشور اوگاندا زندگي ميكند و انرژي الكتريسيته دسترسي ندارد. زماني كه باتري موبايل وي تمام ميشود، روتاگوميروا 50 ساله بيش از 4 مايل پيادهروي ميكند تا بتواند خود را به اولين خودرو برساند و از باتري آن استفاده كند.
در مناطقي مانند محل زندگي روتاگوميروا كه دسترسي به انرژي الكتريسيته وجود ندارد و ساكنان آن هنوز به اينترنت متصل نشدهاند، استفاده از تلفنهمراه ميتواند يك تحول بزرگ محسوب شود و بتواند ابزاري براي شناسايي بيماريها و عرضه آخرين دستاوردهاي علمي باشد.
روتاگوميروا ميگويد: من با تلفنهمراه خود عكس ميگيرم، از بازيهاي آن استفاده ميكنم و تماس برقرار ميكنم اما هرگز با گوشي خود اطلاعاتي دريافت نكردهام. اين مسئله براي من غيرممكن به نظر ميرسد.
به گفته كارشناسان، آفريقا هماكنون سريعترين رشد را در بازار مخابراتي جهان در اختيار دارد و اين مسئله موجب شده است تا شركتهاي مخابراتي بزرگ به فكر افزايش سرمايهگذاريهاي خود در اين منطقه بيافتند.
شركتهاي مخابراتي هماكنون در تلاشند به منظور افزايش دسترسي آفريقاييها به خدمات مخابراتي و امكان ارسال فناوريهاي ارتباطي و اطلاعاتي به ساكنان قاره آفريقا، نسل جديد شبكههاي مخابراتي خود را در اين منطقه داير كنند.
در حال حاضر نرخ نفوذ تلفنهمراه در قاره آفريقا از اينترنت بيشتر است و اين مسئله نشان ميدهد كه ساكنان قاره آفريقا ارزش استفاده از تلفنهمراه را ميدانند.