خبرگزاری فارس- یک منبع نزدیک به رئیس سابق سرویس اطلاعات و امنیت مصر اعلام کرد که تصمیم وی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری مصر جدیتر شده است.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی المحیط، یک منبع نزدیک به "عمر سلیمان"، رئیس سابق سرویس اطلاعات و امنیت مصر اعلام کرد که وی قصد دارد طی چند روز آینده خود را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر معرفی کند.
در همین راستا گروهی از فعالان مصری نیز که خود را تحت عنوان "جبهه انقلابی برای نامزدی عمر سلیمان در انتخابات ریاست جمهوری" معرفی کردهاند، با انتشار بیانیهای حمایت خود از نامزدی عمر سلیمان در انتخابات ریاستجمهوری مصر اعلام کردند.
این گروه در بیانیه خود تاکید کرده است: ما گروهی از انقلابیون مصر هستیم که از عمر سلیمان برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان نامزدی قدرتمند و توانا برای نجات کشور از بحرانهای موجود حمایت میکنیم.
همچنین ستاد تبلیغات انتخاباتی عمر سلیمان نیز قصد دارد، ظرف روزهای آینده با برگزاری کنفرانسی مطبوعاتی سلیمان را به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ترغیب کند.
سلیمان از سال 1995 در حلقه بسیار دوستان بسیار نزدیک رئیس جمهور مصر قرار گرفت و از آن زمان در بسیاری از سیاستهای دولت مصر نقش اساسی ایفا کرده است. او از مخالفان اخوان المسلمون، بزرگترین گروه مخالف در مصر به شمار میرود.
در مصر از وی به عنوان "مرد آهنین" یاد میکنند که یکی از مهمترین دلایل آن بیرحمی و سنگدلی آن در زمان تصدی پست ریاست سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی مصر بود.
هنگامی که "نایف عبد العزیز"، شاهزاده سعودی به ولیعهدی عربستان سعودی انتخاب شد، رسانهها ، خبری مبنی بر اینکه نایف او را به عنوان مشاور خود انتخاب کرده است، منتشر کردند.
اخیرا تحرکاتی برای روی کار آوردن افراد نزدیک به رژیم سابق برای انتخابات آینده ریاست جمهوری مصر صورت گرفته است که نمونهای کاملا شبیه به مدل یمن است یعنی حفظ حاکمیت رژیم حاکم با یک سری تغییرات جزئی در ساختار حکومت.
همچنین برخی از منابع خبری مصری اخیر اعلام کردند که برخی از جریانها و گروههای سیاسی این کشور به همراه شورای عالی نظامی مصر درباره کاندیداتوری "نبیل العربی"، دبیرکل اتحادیه عرب در انتخابات ریاست جمهوری این کشور به توافقاتی دست یافتهاند.
حتی این منابع در ادامه اخبار منتشره در اینباره تاکید کردند که هم اکنون جماعت اخوان المسلمون در اینباره به دو گروه موافق و مخالف تقسیم شده و شکافها و اختلافاتی در این جنبش به وجود آمده است.
کارشناسان سیاسی نسبت به تکرار مدل یمن در مصر هشدار داده و تاکید کردهاند جریانهایی در تلاش هستند تا با مصادره انقلاب و دور زدن انقلابیون اهداف خود را در این کشور پیاده کنند و افراد مورد نظر خود را که هیچ همخوانی با دموکراسی و رای مردم بر مردم ندارد در این کشور پیاده کنند