رسالت-رئيس سازمان اطلاعاتي رژيم حسني مبارك روزهاي سختي را پيش رو خواهد داشت .نامزدي عمر سليمان در انتخابات رياست جمهوري مصر خشم بسياري از مردم مصر و شخصيتهاي سياسي و مذهبي و حزبي اين كشور را برانگيخته است.
عمر سليمان، معاون حسني مبارك، ديكتاتور مخلوع مصر و از افراد بسيار نزديك و امين وي به شمار ميآمد، بهگونهاي كه وقتي در مخمصه كنارهگيري از قدرت در جريان انقلاب 25 فوريه مردم مصر گرفتار آمد، سليمان را به عنوان معاون خود معرفي كرد.عمر سليمان، رئيس سازمان اطلاعات امنيت و اطلاعات مبارك داراي روابط نزديكي با سازمان اطلاعات و جاسوسي رژيم صهيونيستي «موساد» و سازمان اطلاعات و جاسوسي آمريكا «سيا» بود.اين در حالي است كه مقامات رژيم صهيونيستي با تمجيد از نامزدي عمر سليمان از وي به عنوان گزينه بسيار مناسب و مورد قبول اين رژيم ياد كردند.
پارلمان مصر كه اكثريت آن را اخوان المسلمين و جريان سلفي ها در اختيار دارند نسخه جديدي براي مصر پس از حسني مبارك پيچيد. نسخه اي كه مي تواند تبعات فراواني براي دنياي سياسي ملتهب مصر در آستانه برگزاري انتخابات رياست جمهوري در اين كشور به دنبال داشته باشد. بر اساس اين طرح جنجالي كه با اكثريت آرا به تصويب رسيد از اين پس سران حاضر در ساختار دولت حسني مبارك نمي توانند در هيچ كدام از انتخابات 10 سال آينده شركت كنند. اين قاعده در حال حاضر عمر سليمان رئيس سازمان اطلاعات مصر در زمان حكمراني حسني مبارك را از شركت در اين انتخابات محروم خواهد كرد. عمر سليمان كه با حضور در گردونه انتخابات رياست جمهوري نقدهاي فراواني را باعث شده بود هنوز واكنشي در اين خصوص از خود نشان نداده است.اين طرح زماي اجرايي خواهد شد كه شوراي نظامي مصر كه در حال حاضر قدرت اجرايي در اين كشور به حساب مي آيد آن را تاييد كند.
زماني كه خيرت الشاطر كانديد اخوان المسلمين حضور خود در دايره انتخابات را علني كرد عمر سليمان نيز با حضور در صحنه اعلام كرد كه به دنبال كاستن از قدرت اسلامگرايان در مصر و ايجاد توازن است. تصويب اين طرح جنجالي از سوي پارلمان هرچند حركتي در راستاي عدم مصادره انقلاب توسط وارثان حكومت حسني مبارك به حساب مي آيد اما مي تواند منجر به ايجاد تنش در ساختار سياسي مصر تنها يك ماه مانده به انتخابات رياست جمهوري شود.
«احمد ماهر» از فعالان صحنه سياسي مصر و دبيركل جنبش انقلابي 6 آوريل اظهار نموده است كه به محض آنكه عمر سليمان حكومت را در دست بگيرد، گزينه مبارزه مسلحانه از سوي جريان هاي انقلابي مطرح خواهد بود، چراكه او قصد دارد تمام انقلابيون مخالف خود را نابود كند.احمد ماهر تصميم گيري سرلشكر عمر سليمان ، معاون رئيس جمهور مخلوع مصر جهت نامزدي در انتخابات رياست جمهوري را نوعي ريشخند و مسخره انقلابيون توصيف كرد و موافقت با آن را به منزله دعوت براي ريختن خون انقلابيون دانست.
گروه موسوم به «الدعوه السلفيه» با صدور بيانيه اي ضمن انزجار از حضور عمر سليمان معاون مبارك و ديگر بازماندگان رژيم سابق در انتخابات رياست جمهوري خواستار تحقيق درباره اعمال فشار دستگاههاي امنيتي براي جمع آوري امضا به نفع عمر سليمان شده است .بر اين اساس برخي دستگاههاي امنيتي براي جمع آوري امضا به نفع عمر سليمان از تهديد و تطميع استفاده كرده اند كه مسئولان از جمله كميته عالي انتخابات بايد در اين باره تحقيق كند.