خبرگزاري فارس- دانشجويان دانشگاه "اسيوط" مصر با سردادن شعار "اسيوط آزاد است .. موسي برو بيرون" عليه عمرو موسي، نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر تظاهرات كردند.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري نهرين، شماري از اعضاي جنبش "ائتلاف جوانان 6 آوريل" و جنبش "الكفايه" شهر اسيوط با حضور در ميتينگ انتخاباتي عمرو موسي، نامزد انتخابات رياست جمهوري مصر عليه وي و حضورش در اين انتخابات تظاهرات كردند.
اين جوانان معترض مصري با سر دادن شعار "بازماندگان رژيم سابق نه" با اشاره به عمرو موسي به عنوان يكي از بازماندگان رژيم ديكتاتوري حسني مبارك تاكيد كردند كه قانون منع فعاليت سياسي بازماندگان رژيم سابق بايد وزير خارجه مبارك را هم دربرميگرفت.
عمرو موسي كه از سرداده شدن چنين شعارهايي به خشم آمده بود، اين جوانان معترض را هرج و مرج طلب و مزدور خواند!
درپي آن كميته ويژه تبليغات انتخاباتي عمرو موسي از حضور اين جوانان در ميتينگ وزير خارجه حسني مبارك و دبيركل سابق اتحاديه عرب ممانعت كرد و اعضاي اين جوانان آن شعار "سرنگون باد حكومت مزدوران" و "مردم خواهان سرنگوني حكومت مزدوران است" را سر دادند كه اشاره به ادامه بقاي رژيم حسني مبارك و شوراي عالي نظامي بود.
پس از آن شركتكنندگان در ميتينگ عمرو موسي ملاحظه كردند كه وي در سخنانش از عبارات و اصطلاحات مشابهي مانند "مصر بر هرج و مرج غلبه خواهد كرد" و "اين روزي تاريخي است، هنگاميكه تمام مردم مصر در برابر هرج و مرج ايستادگي كردند و بر آن پيروز شدند" در اشاره به اقدام هوادارانش جهت ممانعت از اعتراض جوانان جنبش 6 آوريل و الكفايه استفاده كرد.
اين سخنان عمرو موسي ثابت ميكند كه وي از اولين روز تبليغات انتخاباتي نشان داد كه نماينده و حامي شوراي عالي نظامي مصر و بازماندگان و ياران رژيم حسني مبارك است.
جوانان انقلابي مصر بر اين باورند كه قانون منع فعاليت بازماندگان رژيم سابق بايد همانگونه كه "عمر سليمان"، معاون حسني مبارك و رئيس سازمان اطلاعات وي را شامل شد، شامل عمرو موسي هم ميشد، اگرچه شفيق تحت فشار شوراي عالي نظامي مصر بر كميته انتخابات رياست جمهوري مصر بار ديگر به عرصه رقابتها بازگشت.
جوانان معترض دانشگاه اسيوط پس از خروج عمرو موسي با شعارهاي "تو را انتخاب نخواهم كرد تا مرا زير پايت له كني"، "برو برو .. بيرون بيرون"، "موسي مزدور محال است به رياست جمهوري برسي" و "اسيوط آزاد است .. موسي برو بيرون" عمرو موسي را از دانشگاه اسيوط بيرون كردند.
اين درحالي است كه هواداران عمرو موسي به مشت و لگد و صندلي به جوانان معارض مصري حمله كرده و فضاي را متشنج كردند.
اسيوط از جمله شهرهاي مصر است كه در زمان زمامداري سه دههاي حسني مبارك ظلم و ستم بسياري را توسط رژيم وي متحمل شد و در طول انقلاب بزرگ 25 ژانويه مصر دهها شهيد و صدها مجروح براي پيروزي اين انقلاب و سرنگوني رژيم مبارك تقديم كرد.
عمرو موسي در دوران زمامداري حسني مبارك طي سالهاي 1991 تا 2002 به مدت يكدهه سكان هدايت سياست خارجي حسني مبارك را بر عهده داشت و همواره در طول اين يك دهه سياستهاي مورد نظر حسني مبارك را به اجرا ميگذاشت.
عمرو موسي اگرچه هم اكنون تلاش ميكند، گذشته تاريك و سياه خود را پنهان كند كه در رابطه دوستي با رژيم صهيونيستي و آمريكا خلاصه ميشود، اما مردم مصر انقلابي مصر هيچگاه نميتوانند آن را به فراموشي بسپارند.
درباره عمرو موسي همين كافي است كه به يكي از گزارشهاي منتشره درباره وي در رسانههاي صهيونيستي اشاره شود، آنجا كه پايگاه خبري روزنامه صهيونيستي "معاريو" وي را از جمله دوستان نزديك پروفسور "اورام ميتال"، استاد دانشكده علوم سياسي دانشگاه بن گوريون ميداند.
ميتال در گفتوگو با روزنامه معاريو درباره موسي گفته بود: از آنجا كه من با عمرو موسي سابقه آشنايي طولاني دارم، وي را به خوبي مي شناسم. موسي فرد بسيار باهوشي است و ميداند چطور افكار جوانان، ليبرالها و افراد غير منتسب به احزاب سياسي و اسلامگراها را به خود جذب كند.
عمرو موسي هم اكنون در عرصه بين المللي گزينه نخست آمريكا و رژيم صهيونيستي و به طور كلي غرب و در عرصه داخلي مورد حمايت شوراي عالي نظامي مصر و رژيم سابق است.