باشگاه خبرنگاران - معاون رهبر گروه اخوان المسلمون مصر از پیشنهاد چهار میلیارد دلاری عربستان به مصر برای تحویل گرفتن حسنی مبارک دیکتاتور پیشین این کشور پرده برداشت.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه المصری الیوم، "خیرت الشاطر" گفت: رژیم سابق به مصریها ظلم کرد و ثروت های آنها را چپاول و در ارایه خدمات بهداشتی و آموزشی سستی به خرج داد.
وی گفت: 40 درصد شهروندان مصری زیر خط فقر به سر می برند.
الشاطر بر تلاش اخوان المسلمون برای برخورداری هریک از شهروندان مصری از مسکن مناسب و آب بهداشتی و سالم تاکید کرد.
الشاطر درپاسخ به سوال یکی از حاضران درخصوص اخباری مبنی بر تلاش عربستان برای تحویل گرفتن "مبارک" گفت: عربستان درمقابل تحویل گرفتن رئیس جمهور سابق پرداخت چهار میلیارد دلار را پیشنهاد کرده است.
وی گفت: 32 خانواده مرتبط با رژیم سابق به طور سازمان یافته مصر را غارت کرده اند.
این خبر درحالی منتشر می شود که عربستان سعودی در تلاش برای باج خواهی و مصادره انقلاب مردمی مصر یک میلیارد دلار پول در اختیار این کشور قرار داد.
حمایت مالی عربستان از مصر شامل پرداخت مبلغ 500میلیون دلار برای حمایت مالی از طرح های توسعه دارای اولویت دولت مصر، 250 میلیون دلار برای حمایت مالی از خرید تولیدات نفتی به نفع شرکت نفت مصر و 200 میلیون دلار به عنوان کمک بلاعوض برای پروژه ها و صنایع کوچک و متوسط است.
ناظران معتقدند که این اقدام دولت سعودی تلاش دیگری برای مصادره انقلاب مردمی این کشور و باج خواهی از مسئولان مصری در مرحله آینده درپی شکست ریاض در نگه داشتن حسنی مبارک دیکتاتور پیشین مصر در قدرت است.
پیش از این نیز منابع امنیتی مصر اعلام کردند که در تحقیقات به عمل آمده، رشوه عربستان و قطر به دو نامزد انتخاباتی مصر ثابت شده است.
ریاض هم اکنون میزبان "زین العابدین بن علی" دیکتاتور پیشین تونس است که درپی انقلاب مردمی در این کشور به عربستان پناهنده شد.
عربستان سعودی مدتی نیز میزبان "علی عبدالله صالح" از دیگر دیکتاتورهای منطقه بود.اين کشور انقلاب های مردمی در جهان عرب را به زیان خود می داند و در تلاش برای مقابله با آنها به هر اهرمی برآمده است.
رژیم سعودی در همین راستا به بحرین لشکر کشی کرده و با همکاری رژیم آل خلیفه به سرکوب انقلاب مردمی این کشور دست زده است.
عربستان سعودی بویژه شرق این کشور از یکسال پیش شاهد اعتراضات مردمی برای دستیابی به آزادی، دموکراسی، عدالت اجتماعی و رفع تبعیض است./ا