خبرگزاري فارس- هيئت ليبيايي كه به ايران سفر كرده است در ديدار با ولايتي بر استفاده از تجربيات انقلاب اسلامي براي پيشبرد انقلاب خود تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس، هيئت ليبيايي متشكل از مسئولان و انديشمندان شهر بنغازي كه به ايران سفر كرده است، عصر امروز (چهارشنبه) با علي اكبر ولايتي دبير كل مجمع جهاني بيداري اسلامي ديدار كرد.
* العمالي: به ايران آمدهايم تا از تجربيات انقلاب اسلامي استفاده كنيم
"رجب العمالي" مشاور نظامي گروههاي انقلابي در ليبي در اين ديدار با اشاره به ديدار خود با اساتيد ايراني اظهار داشت: انقلاب از 3 مرحله تشكيل شده؛ پيروزي، پاكسازي عناصر گذشته و ثبات انقلاب.
وي افزود: كارهايي كه پس از انقلابي بايد صورت بگيرد، بايد با برنامه ريزي صحيحي باشد تا موفق شود و ما براي رسيدن به ثبات كه مرحله سوم انقلاب ليبي است قصد داريم از تجربيات ايران استفاده كنيم.
* كوافي: بزرگترين پيروزي انقلاب اسلامي ساختن انسانهاي نمونه است
"صلاح كوافي" رئيس سازمان توسعه ليبي نيز در اين ديدار با بيان اينكه در رژيم قبلي حضور سازمانهاي مردمي وجود نداشت و 2 سازمان به ظاهر مردمي بودند كه وابسته به پسران قذافي بودند، يادآور شد: كاركرد اين دو سازمان تبليغات براي قذافي بود اما پس از پيروزي انقلاب ليبي، مردم در صحنه حضور يافتند و به صورت خودجوش سازمانهاي مردم نهاد شكل گرفت.
رئيس سازمان توسعه ليبي كمك به انقلابهاي ديگر را از جمله ديگر فعاليتهاي اين سازمانهاي مردم نهاد خواند و اظهار داشت: كمكهاي مردمي به سومالي يكي از مصاديق اين كمكها است.
كوافي با اشاره به حضور اين هيئت در ايران براي آشنايي نزديك با دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران و استفاده از آنها گفت: رسانههاي غربي عليه ايران تبليغات زيادي داشتند و از اينكه پيشرفتهاي ايران را از نزديك ميبينيم شگفت زده شديم.
وي ملت ايران را مانند يك گروه بزرگ و منسجم خواند كه براي پيروزي كار ميكند و اراده آن پيشرفت است و يادآور شد: بزرگترين پيروزي انقلاب اسلامي اين است كه انساني نمونه ساخته و اميدواريم اين توسعه انساني را به ليبي منتقل كنيم.
* عمامي: انقلاب اسلامي ايران و ليبي اشتراكات فراواني دارند
"مصطفي عمامي" عضو شوراي محلي بنغازي نيز در اين ديدار با بيان اينكه نقاط مشترك زيادي بين انقلاب اسلامي ايران و ليبي وجود دارد، اظهار داشت: تنها تفاوت در اين است كه شاه ايران سرباز آمريكا در منطقه بود و قذافي ادعا ميكرد كه حامي مسلمين است.
وي افزود: همين ادعا بود كه 42 سال بودجه ليبي را به هدر داد، بدون اينكه كشور ساخته شود.
* ايران در ليبي نمايشگاهي از دستاوردهاي صنعتي خود داشته باشد
عضو شوراي محلي بنغازي با بيان اينكه وقتي انقلاب در ليبي پيروز شد، هيچ سازمان دولتي نداشتيم و كار را از زير صفر شروع كرديم، يادآور شد: امروز تازه به نقطه صفر رسيدهايم.
عمامي با اشاره به سفر خود به ايران گفت: ما از نزديك پيشرفتها و دستاوردهاي مهم ايران در زمينههاي مختلف را ديديم و تقاضا داريم كه نمايشگاههاي از صنايع ايران در ليبي برگزار شود تا مردم و متخصصان ليبيايي از اين پيشرفتها استفاده كنند.
محمد صالح عبدلي عضو شوراي شهر بنغازي نيز در اين ديدار با بيان اينكه اسلام در ليبي تنها دين مردم است گفت: ما با تمام سختيها از دين خود دفاع ميكنيم.
وي وحدت ملي بين مردم ليبي را يك نكته مهم خواند و افزود: در اين راستا تلاشهاي زيادي داريم.
* با ورود به ايران همه تصورات ما تغيير كرد
معاون مجلس شوراي استاني بنغازي در اين ديدار با بيان اينكه تبليغات منفي عليه ايران بسيار زياد است كه در ذهن ما چهره منفي از ايران ساخته بود، گفت: با ورود به ايران همه تصورات ما تغيير كرد.
وي با بيان اينكه پس از 42 سال رنج و سختي، انقلاب كردند و آن را به نتيجه رساندهايم يادآور شد: بنغازي مركز انقلاب ليبي بود كه هيچ گاه تسليم خواستههاي قذافي نشد. بنغازي مركز فرماندهي انقلابها بود و بهايي كه بابت آن پرداخت نيز بسيار سنگين بود.
معاون مجلس شوراي اسلامي بنغازي هدف اين هيئت از حضور در ايران را استفاده از تجربيات ايران براي دوران پس از انقلاب ليبي خواند و اظهار داشت: طي 10 روز گذشته انتخابات ليبي براي مجلس موسسان قانون اساسي برگزار شده و ما گامهاي اساسي را براي تثبيت انقلاب برداشتهايم.