عضو هيات علماي ارشد الازهر مصر با تاکيد بر مخالفت الازهر با پوشش نقاب صورت براي زنان گفت: در پي ممنوع شدن پوشش نقاب صورت، الازهر مورد حمله گروهي قرار گرفته است که قصد دارد نقاب را به بخشي از دين اسلام تبديل کند.
"عبدالله نجار" بعد از ظهر جمعه در گفت وگو با برنامه "تحت الضوء" شبکه خبري "العالم" اظهار داشت: طرح موضوع نقاب در مصر صرفا براي مشغول کردن دنياي اسلام به مسايلي است که هيچ ارتباطي با اصول سرنوشت ساز امت اسلامي ندارد.
وي افزود: نقاب پوششي است که در فقه اسلامي امري مباح شمرده شده است.
عبدالله نجار تاکيد کرد: در صورتي که نقاب براي زن مطلوب باشد، براي مرد نيز بايد مطلوب قلمداد شود زيرا به همان مقدار که مرد با ديدن صورت زن دچار فتنه مي شود زن هم با ديدن صورت مرد گرفتار فتنه مي شود و چه بسا فتنه انگيزي زن با ديدن چهره مرد بيشتر هم باشد.
وي خاطرنشان کرد: برخي از زنان راهي را انتخاب کرده اند که بر اساس آن خود را به قرار گرفتن در يک جايگاه دور از شان زن محکوم کرده اند و اين درحالي است که دين اسلام به زن کرامت، بزرگي و حقوقي مساوي با مرد داده است.
عضو هيات علماي ارشد الازهر با تاکيد بر اين که زن نبايد پوشش نقاب را راهي براي رهايي از ديده شدن توسط مردان بداند؛ گفت: همه فقها دراين باره با يکديگر اتفاق نظر دارند که عيان بودن صورت و دستان زن حرام نيست.
ادامه جدل در مصر در باره لزوم برداشتن نقاب هنگام ورود به الازهر حتي بعداز عقب نشيني شيخ السيد محمد طنطاوي با برگزاري تظاهرات، انتقادات در پارلمان و حمله هاي شديد به شيخ الازهر ادامه يافت..
بحران نقاب در مصر زماني شروع شد که شيخ طنطاوي مانع ورود دانش آموزي که به صورتش نقاب زده بود، به يک مجتمع آموزشي الازهر شد.