يك پايگاه عرب زبان با اشاره به شرايط دشوار كنوني ليبي و ناتواني شوراي انتقالي در كنترل اوضاع درباره وقوع جنگ داخلي در اين كشور هشدار داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه القدس العربي در مطلبي با عنوان "بازگشت بازماندگان قذافي" آورده است: ليبي جديد با بحراني عميق روبرو است و انقلابي كه با هدف ايجاد نظام دموكراتيك آغاز شد با چالشهاي متعددي روبرو شده است.
اين روزنامه مي افزايد: جنگ داخلي ليبي را تهديد مي كند و شوراي انتقالي ناتوان از اداره كشور است و اين عجز شوراي انتقالي فقط به پرونده امنيتي محدود نمي شود.
روزنامه مذكور بيان كرد: درگيري ها ميان قبايل التبو و ديگر قبايل، درگيري ميان شبه نظاميان الزنتان در "جبل نفوسه" در جنوب طرابلس با بازماندگان رژيم معمر قذافي و فساد و غارت بيت المال از چالشهاي قوي پيش روي ليبي است.
اين روزنامه نوشت: چه كسي تصور مي كرد كه يكسال پس از سرنگوني رژيم قذافي شبه نظامياني كه گفته مي شود وابسته به رژيم سابق بودند فرودگاه بين المللي طرابلس را به مدت دو روز تعطيل كنند؟
روزنامه فوق بيان كرد: وضعيت بحراني ليبي سبب شد برخي از افراد وابسته به رژيم سابق كه به انقلاب پيوسته اند با صدور بيانيه اي ناخرسندي خود را از اوضاع بحراني نشان دهند و شوراي انتقالي را به قدرت طلبي، تسويه حساب و غارت بيت المال متهم كنند.
اين روزنامه مي افزايد: ليبي به سرعت به سوي كشوري در حال فروپاشي حركت مي كند كه شبه نظاميان و گروههاي افراط گرا براي دستيابي به مناطق نفوذ بيشتر در آن سرگرم كشمكش هستند.
اين روزنامه مي نويسد: كشورهاي غربي كه به سرنگوي رژيم قذافي كمك كردند هيچ كمكي به دولت سازي در ليبي نكردند و به محض اينكه از جريان نفت به پالايشگاههاي خود و به بازارهاي مصرف مطمئن شدند ماموريت خود را پايان يافته تلقي كردند.
اين روزنامه مي افزايد: خطرناكتر از اين اخباري است كه درباره تحركات نظامي طرفداران رژيم قذافي و نيز ترور قاضي كه دستور بازداشت عبدالفتاح يونس رئيس ستاد ارتش انقلابيون و وزير كشور رژيم سابق را داده بود، مخابره شده است.
اين روزنامه بيان كرد: تشكل جديدي با نام" افسران آزاد" دو روز قبل با صدور بيانيه اي وعده پاكسازي كشور از مفسداني كه قدرت را پس از قذافي به دست گرفته اند، شد.
روزنامه فوق در پايان نوشت: ليبي در آستانه جنگ داخلي و قبيله اي خونيني است كه غرب و شوراي انتقالي مسئول آن هستند.