سخنراني محمد مرسي در دانشگاه قاهره، هر حاشيه اي كه داشت، يك ميهمان ويژه هم داشت، ميهماني كه يك هفته قبلتر، همزمان با عيد مبعث حضرت رسول اكرم، در تهران و در سالن برج ميلاد، ايرانيها ميزبانش بودند.
مجله مهر: احمد احمد نعينع، قاري برجسته مصري و عضو هيات داوران بيستونهمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم ايران، يك هفته بعد از حضورش در تهران، در دانشگاه قاهره و در حضور محمد مرسي رئيس جمهور منتخب مردم مصر، هزاران انقلابي مصري و هياتي از خانواده هاي مصري كه با تصاويري از فرزندان شهيدشان در دانشگاه قاهره حاضر شده بودند، تيشه به سنتي زد كه از دوران ديكتاتوري انورسادات و حسني مبارك در اين كشور باب شده بود.
در مصري كه تا قبل از اين رسم نبود قرائت قرآن آغازگر مراسمهاي رسمياش باشد، طبيعي بود حضور نعينع در رديف اول ميهمانان ويژه سخنراني مرسي محل توجه رسانه ها باشد و بيشتر از آن تلاوت آياتي از قرآن كريم پيش از سخنراني رئيس جمهور جديد اين كشور.
براي مردم ايران نام نعينع نبايد خيلي غريب باشد. همچنانكه نعينع هم با ايران و فرهنگ ايراني قرابت عميق دارد. قاري بزرگ بينالمللي كه دستي بر طبابت دارد، شايد بيشتر از يك ايراني به شهرهاي ايران سفر كرده باشد. نعينع گفته است به بوشهر، اروميه، شيراز، اصفهان، قم، مشهد، زاهدان، اهواز، بندرعباس، سنندج، يزد، كرمان و رفسنجان مسافرت كرده است.
بهترين خاطراتش را از سفر به مشهد مقدس و زيارت حضرت امام رضا (ع)، سفر قم و زيارت حضرت معصومه (ع) و همينطور در شيراز و زيارت شاهچراغ دارد.
قاري 46 ساله مصري به سبك استاد مصطفي اسماعيل قرآن را تلاوت مي كند. در يكي از خاطرات حضورش در ايران گفته كه وقتي در حضور رهبر معظم انقلاب قرآن تلاوت كرد، آقا بسيار خوشحال شدند و فرمودند «شما مثل استاد مصطفى اسماعيل تلاوت مى كنيد و صدايتان بسيار شبيه اوست اما از او تقليد نمى كنيد بلكه قطعاتى را افزون بر كارهاى مصطفى اسماعيل اجرا مى كنيد.» و بعد سوالاتى را پرسيدند كه استاد مصطفى اسماعيل كى فوت كرد، كجا فوت كرد، چگونه بود و چقدر از آن زمان مى گذرد.
قاري
مصطفي اسماعيل در زندگي قرآني نعينع جايگاه ويژه اي دارد. اگر چه دوران كودكي او با دوران اوج تلاوت هاي استاد عبدالباسط و استاد منشاوي مقارن بوده است. در روزهايي كه استاد منشاوي در مسجد اسكندريه قرآن تلاوت مي كرده او كه در آن هنگام 10 سال بيشتر نداشت با نامه و مكاتبه از محضر استاد منشاوي كسب فيض مي كرده است. بعدها براي تحصيل گذرش از مطوبس شهر محل تولدش به اسكندريه افتاد.
برخي او را فارغ التحصيل دانشگاه هاي آمريكا مي دانند اما او ليسانس و فوق ليسانسش را در دانشگاه اسكندريه طي كرده و دكتراي خود را هم با تخصص طبابت اطفال از همان دانشگاه گرفته است. او الان ساكن قاهره پايتخت مصر است.
استاد احمد احمد نعينع در عمده بلادهاي عربي، اسلامي، اروپا و آمريكاي شمالي قرائت خود از قرآن را به نمايش گذاشته است
آخرين حضور او در ايران به چهارم تيرماه برمي گردد. او به عنوان داور مسابقات بين المللي قرآن كريم در ايران حاضر شد؛ حسن ختام آن مسابقات قرائت شيخ نعينع از چند آيه قرآن بود. بعد از آن قاريان بين المللي در حرم علي بن موسي الرضا به ديدار رهبر معظم انقلاب رفتند. احمد نعينع در آن ديدار آياتي از سوره دهر را در 20 دقيقه در حضور رهبر معظم انقلاب تلاوت كرد. اما اين تنها ديدار او با رهبر معظم انقلاب نبود.
در جريان يكي از ديدارهايش با رهبر معظم انقلاب يك عبا و يك شال از ايشان هديه مي گيرند. او خود مي گويد: در گفت وگوهاى من با مقام معظم رهبرى من عرض كردم كه اجداد من حسنى هستند و در واقع من از يك سلسله حسنى هستم و اجداد من به امام حسن (ع) بر مىگردد و لذا من از سادات هستم و ايشان يك عبا به رنگ روشن و يك شال سبز به من هديه دادند.