خبرگزاري فارس: هيئت جنبش حماس به رياست "خالد مشعل" رئيس دفتر سياسي اين جنبش پس از پايان سفر خود به تونس به مراكش رفت.
به گزارش فارس، هيئت حماس در سفر به مراكش با "عبد الإله بن كيران" نخست وزير و تني ديگر از مقامات اين كشور ديدار و گفتوگو خواهد كرد و همچنين در كنگره حزب حاكم "عدالت و توسعه" مشاركت خواهد داشت.
مشعل و هيئت همراه وي صبح ديروز به سفر خودشان به تونس پايان دادند. هيئت حماس به رياست مشعل جريان حضورش در تونس با "حمادي الجبالي" نخست وزير اين كشور ديدار و گفتگو كرد و مراتب تقدير و تشكر خود از موضع ثابت و اصيل طرف هاي رسمي و مردمي تونس در حمايت از ملت فلسطين در مبارزات مشروع و بحقش براي احقاق حقوق ملي خود در زمينه آزاد سازي سرزمين و بازگشت به وطن را اعلام كرد و گفت ما به انقلاب بزرگ تونس و دستاوردهاي گروه هاي ملي اين كشور و از جمله دستاورد بزرگ آنها در دستيابي به همبستگي و مشاركت ملي افتخار ميكنيم.
به گزارش مركز اطلاعرساني فلسطين، طرفين در اين ديدار درباره آخرين تحولات مساله فلسطين و تلاش هاي آشتي ملي و نيز اوضاع جهان عرب ديدار و گفتگو كردند.
نخست وزير تونس نيز در اين ديدار به نوبه خود بر اولويت مساله فلسطين در برنامه هاي تونس انقلابي و دولت آن تاكيد كرد و گفت اين حمايت ها تا دستيابي ملت فلسطين به تمامي حقوق مشروع خود ادامه خواهد يافت.
در اين ديدار "رفيق عبد السلام" وزير خارجه و سيد "علي عريض" وزير كشور تونس حضور داشتند و در هيات جنبش حماس نيز "موسي ابو مرزوق " نايب ريس دفتر سياسي جنبش حماس و دو تن ديگر از اعضاي اين دفتر به نام هاي "عزت الرشق" و "محمد نصر" حضور داشتند.
هيئت حماس همچنين با "مصطفي بن جعفر" رئيس مجلس ملي موسسان تونس نيز ديدار كرد. مشعل در اين ديدار نيز تقدير و تشكر جنبش حماس از ملت عزيز تونس را ابلاغ كرده و از خوشحالي و خرسندي ملت فلسطين و جنبش حماس به خاطر پيروزي انقلاب بزرگ تونس كه سرمنشأ بهار عربي بود، خبر داد.
وي ضمن تبريك دستاورد مثال زدني احزاب و گروه هاي تونسي در دستيابي به همبستگي و مشاركت ملي، خاطر نشان كرد كه حمايت ملت تونس و گروه ها و جريان هاي مختلف آن از مساله فلسطين باعث افتخار ماست.
سيد بن جعفر نيز به نوبه خود بر مواضع ثابت تونس در حمايت از ملت فلسطين و مبارزات مشروع آن براي آزادي و بازگشت آوارگان به وطن تاكيد كرد. طرفين در اين ديدار آخرين تحولات مساله فلسطين، آشتي ملي و اوضاع منطقه را مورد بحث و بررسي قرار دادند.