رويكرد مصر و مرسي در خصوص مسئله فلسطين همه چيز را در مورد آينده سياسي و جهت گيريهاي اين كشوردر سطح منطقه و بين الملل مشخص خواهد كرد.
آفتاب: معمولاً براي مشخص شدن آينده يك ملت كه دچار انقلاب شده است بايد مدتي صبر پيشه كرد تا گرد و غبار حاصل از تغييرات اعمال شده فروكش كرده و اوضاع حالت عادي پيدا كند تا بتوان با چشم باز واقعيتها را مشاهده كرد و در مورد جهت گيريهاي احتمالي سياسي آن در بعد داخلي و خارجي اظهار نظر نمود.
در اين ميان برخي افراد به صورت ناشيانه، غيركارشناسي و در كمال بيتجربگي اقدام به پيش بيني در خصوص آينده انقلاب، جهت گيريهاي بعدي و نوع ارتباطات آنها در آينده ميكنند كه معمولاً و در اكثر مواقع اين پيش بينيها با اشتباه مواجه ميشوند.
يكي از اين موضوعات مرتبط با انقلاب مردم مصر و پس از آن انتخابات رياست جمهوري در اين كشور و به قدرت رسيدن محمد مرسي ميباشد كه تمام كارشناسان مسائل سياسي و بين المللي را در خصوص آينده مصر به پيش بيني واداشت.
برخي مرسي را كاملاً در جبهه مقابل غرب ميديدند و عدهاي كاملاً خلاف اين نظر را داشتند. وي كه كانديداي اخوان المسلمين براي رياست جمهوري مصر بود با تكيه بر شعارهاي اسلامي و وعده ايستادگي در مقابل زورگوييها و تعهد بر اجرايي كردن اهداف انقلاب و وفاداري به خون شهدا و همچنين پيگيري مجازات سران ديكتاتور رژيم قبل با غلبه بر تنها رقيب خود، احمد شفيق به عنوان رئيس جمهور مصر انتخاب شد.
كشوري كه با توجه به همسايگي با شبه جزيره عربستان و سرزمينهاي اشغالي به عنوان محل مناقشه اعراب و اسرائيل از اهميت بالايي برخوردار بوده و ميتواند در آينده با تصميمهايي كه توسط سران آن اتخاذ ميشود در كانون توجهات چه در سطح منطقه و چه در سطح بين الملل قرار گيرد.
حال بعد از گذشت اندك زماني از به قدرت رسيدن مرسي مشاهده ميشود كه او بسياري از پيش بينيها را عقيم ميگذارد و براي اولين سفر خارجي خود عربستان سعودي را بر ميگزيند و در ديدار با پادشاه و وليعهد اين كشور از كمكهاي مالي عربستان در مدت زمان مبارزه در مصر تقدير و تشكر ميكند و احتمالاً به نحوي قصد جبران كمكها را در آينده خواهد داشت!
وي بلافاصله پس از بازگشت از عربستان، وزير امور خارجه آمريكا را در مصر پذيرا ميشود و در گفتگوهايي كه به صورت كاملاً محرمانه و بدون حضور رسانهها صورت ميگيرد در خصوص آينده مصر بحث و تبادل نظر ميكند.
اين دقيقاً همان مسيري است كه رژيم قبل البته با غلظت بيشتري آن را ميپيمود و به نظر ميرسد مرسي كه در ابتداي اين راه ميباشد هنوز از عواقب سران مخلوع مصر به خصوص حسني مبارك درس عبرت نگرفته است و كماكان به دنبال ايجاد ارتباط با كساني است كه در امتحان حمايت از رژيم قبلي حاكم بر مصر مردود شدند.
اين خود ميتواند منجر به ظهور يك حسني مبارك اسلامي كه بُعد اسلامي آن نيز دوام زيادي نخواهد داشت در سرزمين احرام ثلاثه گردد و با در پيش گرفتن سياستي شبيه به سياست خارجي رجب طيب اردوغان در تركيه، هم شعارهاي اسلامي سر بدهد و هم درعين حال با تمام كشورها از آمريكا و اسرائيل گرفته تا عربستان ارتباط مسالمت آميز داشته باشد و در اين راستا فقط به منافع خود در سطح منطقه و بين الملل توجه نمايد.
به گزارش جهان نيوز،به نظر ميرسد رويكرد مصر و مرسي در خصوص مسئله فلسطين همه چيز را در مورد آينده سياسي و جهت گيريهاي اين كشوردر سطح منطقه و بين الملل مشخص خواهد كرد.