هدف اصلي وقوع اين حادثه، خدشه دار شدن روابط مصر و فلسطين بود، چون پس از سرنگوني 'حسني مبارك'، گرايش اسلامگراهاي مصر به موضوع فلسطين افزايش يافته و اين مساله صهيونيستها را نگران كرده است.
در جريان حمله اواخر هفته گذشته افراد مسلح به نظاميان مصري در صحراي سينا ، دستكم 16 سرباز مصري كشته شدند.
انبا مسكو در اين ارتباط افزود: رژيم صهيونيستي پيش از وقوع حادثه سيناي مصر ، بطور كامل از آن آگاهي داشت و خود را براي وقوع اتفاقهاي بعدي آن آماده كرده بود .
همچنين فرماندهي ارتش رژيم صهيونيستي پيشتر اعلام كرده بود كه اطلاعاتي مبني بر وقوع اين حادثه دريافت كرده و به يگانهاي ارتش صهيونيستي در اين منطقه هشدارهايي داده شده و به آنان دستور داده تا براي برقراري امنيت در محدوه سرزمينهاي اشغالي اقداماتي انجام دهند .
دستگاه تبليغاتي رژيم صهيونيستي به منظور فريب افكار عمومي منطقه تلاش كرد، اين حادثه را به گروههاي اسلامي نسبت دهد و چنين وانمود كند كه امنيت منطقه بستگي به نزديكي مواضع مصر و اين رژيم دارد.
رژيم صهيونيستي با آگاهي از حملات تروريستي عليه ارتش مصر ، بر خلاف تعهدات بين المللي از ارايه اطلاعات به ارتش اين كشور خودداري كرد.
اين رژيم تاكنون هيچگونه همكاري اطلاعاتي در خصوص فرار تروريستهايي كه به نظاميان مصري حمله كردند ، ارايه نكرده است .
آنچه كه اسراييل به دنبال آن است معرفي خود به عنوان تنها منبع تامين كننده امنيت منطقه سينا است .
نخست وزير رژيم صهيونيستي و تعداد ديگري از نظاميان اين رژيم در بازديد از منطقه وقوع حادثه ادعا كرد كه اكنون ثابت شده كه تنها اسراييل مي تواند امنيت اين منطقه را تامين كند.
وي در توجيه اين ادعاي خود از احتمال حضور بيشتر ارتش اين رژيم در منطقه خبر داد و گفت: اين موضوع براي امنيت ما بسيار ضروري به نظر مي رسد.
در مقابل هياهوي صهيونيستها، دولت مصر با شكيبايي با اين موضوع برخورد كرد و بطور رسمي فلسطينيان را متهم به اين حادثه نكرد، برخوردي كه تلاش دستگاه تبليغاتي رژيم اسراييل را براي ايجاد خدشه در روابط مصر و فلسطين ناكام كرد.
از سوي ديگر گروه 'اخوان المسلمين' مصر با صدور بيانه اي در واكنش به حادثه سينا تاكيد كرد كه دستگاه اطلاعاتي اسراييل (موساد) به منظور تضعيف انقلاب مردمي مصر، طراح چنين سناريوي بوده است .