رهبر بزرگترین حزب اسلامگرای مصر روز شنبه گفت رئیس جمهور مصر و دیگر رهبران مسلمان باید پس از ساخت یک فیلم ضد اسلامی از سازمان ملل متحد بخواهند بی احترامی مذهبی را ممنوع اعلام کند .
حزب سلفی النور برغم اختلاف های اعتقادی و سیاسی با اخوان المسلمین که محمد مرسی رئیس جمهور مصر نیز وابسته به آن است ، در حمایت از مرسی در انتخابات ریاست جمهوری ماه ژوئن مصر نقشی کلیدی داشت .
این حزب که عماد عبدالغفور رهبری آن را به عهده دارد اکنون دومین حزب بزرگ در پارلمان مصر به شمار می رود و به عنوان یک نیروی قوی در سیاست های جدید مصر ایفای نقش می کند .
عبدالغفور که یکی از چهار دستیار برجسته رئیس جمهور مصر به شمار می رود روز شنبه در مصاحبه با رویترز گفت : « ما خواستار قانون یا قطعنامه ای هستیم که در آن بی حرمتی به اسلام به عنوان یک دین و همچنین توهین به پیامبر اسلام ( ص ) ممنوع و غیرقانونی اعلام شود .
سران و همراهان صد و نود و سه کشور جهان از بیست و پنجم تا یکم اکتبر در نیویورک گردهم می آیند تا نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد را برگزار کنند .
مرسی به همراه رهبران جدید لیبی ، یمن و تونس ، کار خود را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد آغاز خواهد کرد .
عبدالغفور تصریح کرد برخی گروه ها ازطریق بدنام کردن اسلام در تلاش برای ایجاد اختلاف بین کشورهای غربی و دولت های اسلام خواه جدید هستند .
وی گفت پس از سرنگونی حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر و دیگر دیکتاتورها ازطریق برگزاری انتخابات دموکراتیک که روی کار آمدن دولت های اسلام خواه جدید را درپی داشته ، یک واقعیت جدید در خاورمیانه ظهور یافته است .
تحلیلگران می گویند اعتراض های خشونت آمیز در سراسر جهان عرب در واکنش به یک فیلم ضد اسلامی می تواند بازتاب تقویت روزافزون گروه های سلفی باشد که از گسترش آزادی در کشورهای بهار عربی سود می برند .
نفوذ سلفی ها در کشورهای بهار عربی به ویژه در مصر ، لیبی و تونس افزایش چشمگیری داشته است .
اگرچه اکثر سلفی ها طرفدار خشونت نیستند اما گفته می شود برخی گروه ها اکنون در جهت توسل به زور و خشونت حرکت می کنند .
ژان پیر فیلو تحلیلگر فرانسوی گفت آنها به بهانه مقابله با ناقضان قوانین مذهبی ، به دنبال ایجاد موازنه قدرت در خیابان هستند .
شبکه های تلویزیونی مذهبی که از عربستان سعودی مرکز اصلی سلفی ها پخش می شوند ظاهرا از عوامل تقویت سلفی ها در سراسر جهان عرب طی بیست سال گذشته بوده اند .
برخلاف اخوان المسلمین که یک سازمان به خوبی سازمان یافته و کاملا سیاسی است ، سلفی ها متشکل از گروه های کوچک در اطراف روحانیون بانفوذ هستند که بیشتر تلاش می کنند از عقاید خودشان دفاع کنند.
فیلو گفت از عبارت سلفی ها بیشتر برای متمایز ساختن اسلامگرایان تحت حمایت عربستان سعودی از اخوان المسلمین استفاده می شود و قطر که در حمایت از قیام های عربی نقش مهمی داشته است اکنون بیشتر با اخوان المسلمین در ارتباط است .
سلفی ها بیشتر در کشورهای عربی حضور دارند ، کشورهایی که قیام های بی سابقه باعث برکناری دیکتاتورها در آنها شده است .