سومين دوره آموزش خط نستعليق يادواره استاد ˈميرعماد الحسنيˈ از سوي رايزني فرهنگي كشورمان در تونس افتتاح شد.
به گزارش ايرنا، رايزن فرهنگي كشورمان در تونس در اين مراسم، خط نستعليق را سرمايه عظيم تمدن ايرانيان بر شمرد و اظهار داشت: هنگامي كه قرآن كريم با خط زيباي نستعليق تحرير مي شود، هنر در عالي ترين مراتب خود جاي مي گيرد.
ˈصادق رمضاني گل افزانيˈ افزود: هنر وسيله اي است براي رسيدن به خداوند و جلوه زيباي خط نستعليق، خود را در آيات الهي بخوبي نشان مي دهد.
رايزن فرهنگي كشورمان، راه اندازي دوره آموزش مجازي خط نستعليق در تونس را در راستاي همكاري هاي فرهنگي دو جانبه ميان دو كشور عنوان كرد.
استاد ˈجيلاني الغربيˈ نيز در سخناني با تاكيد بر ضرورت آموزش دقيق خط نستعليق از هنر آموزان خواست كه فراگيري هنر خوش نويسي را از منظر دين نگاه كنند.
در اين مراسم همچنين به سير تاريخي خط نستعليق در ايران و اساتيد و بزرگان اين هنر در دو دوره تاريخي و معاصر معرفي پرداخته شد.
ˈعبد الناصر الخنيسيˈ نويسنده كتاب رابطه هنر و اسلام نيز در سخناني به رابطه هنر و دين پرداخت و افزود: هرگز جدايي هنر و دين ميسر نيست.
در پايان اين مراسم گواهينامه فارغ التحصيلان دوره هاي پيشين هنر خطاطي توسط نماينده فرهنگي كشورمان اهداء شد.
گواهينامه پايان دوره خوش نويسي نيز از سوي انجمن خوشنويسان ايران كه براي اولين بار در سطح كشورهاي مغرب عربي صادر شده است به هنرمند و خطاط تونسي استاد ˈجيلاني الغربيˈ اهداء گرديد.
در اين مراسم ضمن تقدير و اهداء پايان دوره آموزش مرحله ابتدايي، پايه دوم و سوم خط هنرآموزان تونسي، نمايشگاهي از آثار هنري اين هنر آموزان به نمايش درآمد.