مصر

"حسني مبارك" كه اكنون در زندان طره دوره محكوميت حبس ابد خود را سپري مي‌كند، اسرار زيادي را در رابطه با طرح آمريكايي- صهيونيستي با مشاركت برخي كشورهاي هم‌پيمان براي تقسيم و تجزيه منطقه خاورميانه فاش كرد.


مبارك در گفت‌وگو با روزنامه مصري"الفجر" گفت كه آنچه در مصر رخ داد طرح آمريكايي- اسرائيلي با كمك تعدادي از كشورهاي هم‌پيمان با هدف تقسيم منطقه خاورميانه و تجزيه مصر و سرنگون كردن همه رژيم‌هاي عربي و ايجاد هرج و مرج گسترده در منطقه بود تا به اين ترتيب اعراب توانايي خود براي مقابله با اسرائيل را از دست بدهند.
مبارك همچنين به دفاع از خود پرداخت و از انقلاب مصر به عنوان "شورش" ياد كرد و گفت طنطاوي كه به وي پيشنهاد منصب معاون رئيس‌جمهور را كرده بود، به وي خيانت كرده است و به قدرت رسيدن اخوان‌المسلمين با موافقت كامل آمريكا و اسرائيل صورت گرفته است.
مبارك همچنين اذعان مي‌كند كه اين "شورش" داراي بعد اجتماعي و سياسي است و مي‌افزايد: من قبول دارم كه مردم از شدت فقر و گرسنگي شورش كردند و اين حق آنهاست اما من از اقداماتي كه انجام دادم راضي هستم، من عمر خود را براي خدمت به مردم صرف كردم.
در بعد سياسي نيز مبارك مي‌گويد آنچه در مصر رخ داد طرح بين‌المللي آمريكايي- اسرائيلي است و عمر اين طرح بيش از 60 سال و هدف از آن نيز تقسيم منطقه خاورميانه، تجزيه مصر و تقسيم آن به سه دولت كوچك است؛ آنها اكنون سوريه، ليبي و سودان را تخريب مي‌كنند و سپس به اردن روي خواهند آورد تا به عنوان مرحله آخر اردن را به وطن كامل براي فلسطينيان تبديل كنند و فلسطين وطن يكپارچه براي يهوديان باقي بماند.
مبارك تصريح كرد كه اين طرح آمريكايي- اسرائيلي كه قدرت‌هاي هم‌پيمان منطقه‌اي پشت آن قرار دارند سعي دارد همه رژيم‌هاي عربي را ساقط كرده و هرج و مرج گسترده‌اي ايجاد كند تا به اين ترتيب اعراب توانايي خود براي مقابله با رژيم صهيونيستي را از دست بدهند.
طنطاوي از من درخواست كناره‌گيري از قدرت و ترك قاهره را كرد
مبارك در اين مصاحبه همچنين گفت كه به اطرافيانش اعتماد كرده اما آنها افراد بامسئوليتي نبوده‌اند. وي افزود: گزارش‌هايي از منابع مختلف از جمله سازمان اطلاعات به دست من مي‌رسيد كه هشداري در رابطه با انفجار عمومي در كشور بود من اين گزارش‌ها را با گروه جديد حزب ملي متشكل از جمال مبارك و ديگر اعضا بررسي كردم اما آنها گفتند كه در اين گزارش‌ها مبالغه شده است؛ من قصد داشتم دست به تغييرات و اصلاحاتي در كشور بزنم اما سرعت شورش(انقلاب) از ما بيشتر بود.
مبارك اشاره مي‌كند كه از شخصيت‌هاي زيادي اعم از فرماندهان ارتش، اساتيد دانشگاه، پزشك و بازرگانان كمك خواسته اما آنها وي را تحقير و به وي خيانت كرده‌اند.
وي از روابط خود با طنطاوي فرمانده كل سابق نيروهاي مسلح مصر مي‌گويد و مي‌افزايد: من از سخنان طنطاوي احساس كرده بودم كه وي هرگز در كنار من نخواهد بود و به من خيانت خواهد كرد؛ به طنطاوي پيشنهاد كردم كه معاون من باشد وي رد كرد سپس از وي خواستم دولت تشكيل دهد باز هم رد كرد، او مي‌گفت كه ارتش هرگز حتي يك گلوله هم به سمت تظاهرات‌كنندگان شليك نخواهد كرد و ثبات كشور را حفظ خواهد نمود.
مبارك همچنين گفت: طنطاوي از من خواست تا از قدرت كناره‌گيري كرده و قاهره را ترك كنم تا به اين ترتيب كشور وارد جنگ خياباني نشود.
وي افزود كه پسرش جمال مي‌خواست آنها تا آخرين لحظه مقاومت كنند اما طنطاوي تمايل به رفتن ما داشت و تقريبا همه رؤساي دولت به ما فشار مي‌آوردند كه قدرت را واگذار كنيم زيرا وضعيت ديگر قابل تحمل نبود و من پيشنهاداتي براي سفر به عربستان، امارات و آلمان دريافت كردم اما آنها را رد كرده و ترجيح دادم در مصر بمانم زيرا كاري نكرده بودم كه فرار كنم و كشور را ترك كنم.
مبارك تاكيد مي‌كند كه طي 30 سال از همه كشورها گدايي كرده تا مردم مصر زندگي شرافتمندانه‌اي داشته باشند. وي مي‌افزايد: هيچ كس نمي‌داند كه من براي وطن چكار كردم اما مصري‌ها پس از 20 سال خواهند فهميد و پي به ارزش من خواهند برد.
وي همچنين اظهار داشت كه پس از استقرار آنها در شهر شرم‌الشيخ پسرش جمال با طنطاوي تماس گرفته و از وي خواست اجازه دهد به گزارشاتي كه رسانه‌ها در مورد اموال خاندان مبارك ذكر مي‌كنند، پاسخ دهد زيرا به گفته مبارك اين گزارش‌ها صحت نداشت اما طنطاوي مخالفت كرد و از جمال خواست آرامش خود را حفظ كند تا اينكه چشم خود را باز كرديم و خود را در زندان ديديم.
آمريكا و اسرائيل به دليل ترس از ايران مي‌خواهند جريان‌هاي سني را تقويت كنند
رئيس جمهور مخلوع مصر درباره نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر نيز گفت كه به قدرت رسيدن اخوان‌المسلمين در مصر با موافقت كامل آمريكا و اسرائيل صورت گرفت؛ پيش از آنكه نوبت سوريه برسد اين اتفاق در مصر رخ داد زيرا آمريكا و اسرائيل سعي دارند سوريه را ساقط كرده و اخوان‌المسلمين را روي كار بياورند تا به اين ترتيب سلطه آنها بر منطقه تكميل شود و تقويت جريان‌هاي سني نيز به ترس آمريكا و اسرائيل از ايران برمي‌گردد.
مبارك همچنين تاكيد كرد كه جريان‌هاي اسلامي بدون رضايت آمريكا هرگز نمي‌توانند حكومت كنند و اين جريان‌ها تنها يك ابزار هستند و هرگز اراده حقيقي براي حاكمان جديد در منطقه وجود نخواهد داشت زيرا آمريكا اين اجازه را نمي‌دهد.
مبارك درباره روابط مصر با كشورهاي عربي نيز گفت: وقتي مصر را تحويل گرفتم همه روابط آن با كشورهاي عربي قطع شده بود و مصر تقريبا يك جسم بي‌جان بود ما به دنبال هزينه‌هاي گندم آمريكا بوديم و من از طريق روابط شخصي خود با حاكمان عرب به طور سري اين هزينه‌ها را تامين مي‌كردم؛ من تصميم داشتم با وجود فشارهاي آمريكا به اسرائيل سفر نكنم و يكبار كه به اسرائيل رفتم مجبور بودم و در تشييع جنازه اسحاق رابين شركت كرديم.
مبارك همچنين اعتراف كرد كه مصر در زمان جنگ عراق عليه ايران، از عراق حمايت مي‌كرد و براي نخستين بار اذعان كرد كه آمريكا در زمان تهاجم عراق، مصر را براي ايجاد پايگاه نظامي در درياي سرخ تحت فشار قرار داد اما مبارك مخالفت و شرط كرده است كه اين پايگاه تنها به مدت 5 سال وجود داشته باشد و پس از اين دوره اين هواپيماها به مصر تحويل داده شود و خلبانان مصري نيز آموزش ببينند. به گفته مبارك، همين اتفاق نيز افتاد و هواپيماها به مصر رسيد و آمريكايي‌ها نيز از مصر خارج شدند.


صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز

سایر خبرها

  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹ ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک و کسب اطلاع از سلامت آنها
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸ رسانه اماراتی: حمیدتی و البرهان دیدار می‌کنند
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۹ گفت‌وگوهای منطقه‌ای بن‌سلمان و السیسی در پاریس
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸ مغرب نشست «النقب» را به تعویق انداخت
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۷ سودان جنوبی مرزهایش با سودان را بست
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۶ دیدار سفیر ایران با رئیس مجلس نمایندگان تونس
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶ تأسف وزیر خارجه مصر از موضع اتحادیه اروپا درباره سوریه
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵ امیرعبداللهیان: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی در دستورکار دولت است
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ کنعانی حمله تروریستی در اوگاندا را به شدت محکوم کرد
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳ تصمیم دولت بورکینافاسو برای راه‌اندازی سفارت در تهران
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲ رئیس حزب‌ الوفد رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شد
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸ تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۷ کرملین: تحقق طرح صلح آفریقا درباره اوکراین سخت است
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ دعوتنامه اردوغان برای السیسی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ 17 غیرنظامی سودانی از جمله چند زن و کودک در حمله هوایی کشته شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۵ کشته شدن 38 دانش‌آموز اوگاندایی در یک حمله تروریستی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۴ یونیسف: بیش از 1 میلیون کودک به علت جنگ در سودان آواره شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۳ «نیروهای پشتیبانی سریع» سودان، ارتش را به مثله کردن 2 عضو خود متهم کردند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲ العربیه از تشکیل کمیته‌ ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷ سفر نخست‌وزیر عراق به قاهره با محوریت ایران و تقویت روابط
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تشدید جنگ داخلی در سودان پس از پایان آتش‌بس 24ساعته
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵ رژیم صهیونیستی به دنبال تولید تسلیحات در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸ وعده ایتالیا برای کمک ۷۰۰ میلیون یورویی به تونس
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷ نشست شورای همکاری خلیج فارس و مصر درباره مسائل منطقه‌
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶ مشارکت رژیم صهیونیستی در رزمایش «شیر آفریقا» در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵ درگیری‌های خونین بین مردم و نیروهای امنیتی در سنگال
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تمایل کومور برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران