شماري از روزنامههاي ليبيايي تصويب گزارش گلدستون را در شوراي حقوق بشر سازمان ملل، نشانهاي بر افول قدرت آمريكا و كاهش نفوذ آن در سطح تصميمگيريهاي بينالمللي دانستند.
به گزارش فارس، برخي روزنامههاي ليبيايي در گزارشهاي خود درباره تصويب گزارش گلدستون در شوراي حقوق بشر سازمان ملل عليه رژيم صهيونيستي، آن را نشانه كاهش و افول نفوذ و قدرت آمريكا در جهان دانستند.
اين روزنامهها با بيان اينكه هرچند تصويب اين گزارش نيز عليه رژيم صهيونيستي [و محاكمه سران آن] بيهوده است، ولي اين امر دليلي بر كاهش نفوذ آمريكا در تصميمگيريهاي بينالمللي است.
روزنامه "اويا " كه به فرزند "معمر القذافي " رئيس جمهوري ليبي نزديك است در پايگاه خبري خود نوشت كه "تصويب گزارش گلدستون عليه جنايات اسرائيل عليه ملت فلسطين و محكوميت آن اقدامي بيسابقه بود كه داراي معاني بسياري است از جمله اينكه نفوذ آمريكايي-صهيونيستي در سطح تصميمگيري بينالمللي كاهش يافته است. "
اين روزنامه در ادامه تاكيد كرد كه آنچه در ژنو (مقر شواري حقوق بشر سازمان ملل) روي داد بر خلاف محدوديت آن گامي مهم در مسير صحيح سياسي-بينالمللي و تاكيد بر محاكمه جنايتكاران است.
از طرف ديگر روزنامه "شمس " نوشت كه گزارش گلدستون در شوراي حقوق بشر سازمان ملل، بيشك به آرشيو اسناد متعلق به مسئله فلسطين افزوده خواهد شد.
اين روزنامه نوشت كه در اين آرشيو دهها قطعنامه بينالمللي، اسناد و شواهدي وجود دارد كه به حقوق فلسطينيها اعتراف ميكند و آن را به رسميت ميشناسد.
روزنامه "الجماهيريه " نيز در اين خصوص نوشت كه تصميمها و قطعنامههايي كه به سازمانهاي بينالمللي درباره جنايتهايي كه در حق ملت فلسطين ارائه ميشود، همه با بيتوجهي روبهرو ميشود.
اين روزنامه گزارش گلدستون را نيز از اين قاعده جدا ندانست و اعلام كرد كه به اين گزارش نيز بيتوجهي ميشود.
"ريچارد گلدستون " رئيس كميته تحقيق سازمان ملل متحد است، روز سهشنبه 15 سپتامبر گزارش تحقيقات خود درباره تجاوزگري رژيم صهيونيستي به غزه را در نيويورك ارائه و اعلام كرد كه اين رژيم در تهاجم به نوار غزه مرتكب جنايت جنگي شده است.
گزارش مذبور روز جمعه (16 اكتبر-24 مهرماه) در شوراي حقوق بشر سازمان ملل پس از چندبار تعويق سرانجام به رأي گذاشته و با اكثريت آراء تصويب شد. 25 كشور به اين گزارش راي مثبت، 6 كشور راي منفي و 11كشور راي ممتنع دادند.