درخواست رئیس جمهور مصر از گروه های مخالف برای گفتگو واکنش های مختلفی به دنبال داشت.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، احمد السیوفی خبرنگار این شبکه در قاهره در گفتگویی درباره آخرین تحولات قاهره گفت: اوضاع در مقابل کاخ ریاست جمهوری فعلا تا حدودی آرام است و شمار تظاهرکنندگان نیز نسبتا کم است و احتمال دارد که تا ساعات دیگر بر تعداد آنها افزوده شود.
وی ادامه داد: سخنان دیروز محمد مرسی رئیس جمهور مصر مورد قبول طرفداران وی و بسیاری از گروه ها قرار گرفته است و بسیاری از گروه های سیاسی نیز این سخنان را رد کردند. حمدین صباحی نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری با محمد البرادعی و دیگر افراد دیدار کرد و همه مخالفت خود را با سخنان مرسی اعلام و بر خواسته های خود تاکید کردند و خواستار لغو اعلامیه قانون اساسی و نیز لغو همه پرسی قانون اساسی شدند و این در حالیست که عمرو موسی از احتمال شرکت در گفتگوهایی که مرسی به آن دعوت کرده است خبر داد. ایمن نور نیز اعلام کرد در این باره با حزب خود رایزنی خواهد کرد ولی از نظر اصولی با گفتگو موافق است. به نظر می رسد گروه های مخالف می کوشند موضع روشنی در قبال پیشنهاد مرسی برای گفتگو اتخاذ کنند بخصوص که مرسی اعلام کرده است می توان درباره مواد دوم و ششم اعلامیه قانون اساسی که جنجال به پا کرده است گفتگو کرد. در همین حال وزیر دادگستری نیز دیروز اعلام کرد ممکن است مرسی درخواست به تعویق افتادن همه پرسی قانون اساسی را بپذیرد. بنابراین اکنون همه منتظر رایزنی ها درباره نتایج دعوت رئیس جمهور به گفتگو برای حل بحران هستند.
یکی از مخالفان مرسی در خصوص دعوت وی از مخالفان برای گفتگو گفت: مرسی این درخواست گفتگو را خیلی با تاخیر مطرح کرده است. عاقلانه نیست پس از آن که کشور را غصب کرده است بیاید و مسئله گفتگو را مطرح کند. وی اصلا به گفتگو اعتقاد ندارد. مرسی اکنون صلاحیت خود را از دست داده است و ما خواستار کناره گیری وی هستیم.