شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: کارنامه اقتصادی مصر پس از انقلاب در این کشور فاجعه بار است و مردم همچنان به دنبال نان و آزادی هستند.
ارائه کارنامه سیاسی دو سال پس از سقوط حسنی مبارک در مصر کاری دشوار است، اما می توان گفت که کارنامه اقتصادی فاجعه بار بوده است. مواجه شدن این کشور با بحران شدید اقتصادی با این انقلاب که برای عدالت اجتماعی بیشتر آغاز شده بود، در تناقض است. امروز ارزش لیور واحد پول ملی مصر به پائین ترین سطح در برابر دلار رسیده است، قیمت کالاهای اساسی افزایش یافته است. مصری ها در مورد آزادی و نان با یکدیگر اختلاف نظر دارند. گزارشگر این شبکه گفت: در این بخش از قاهره معروفترین بخش اقتصادی مصر، دوخت لباس قرار دارد. کارگران کارگاه های تولیدی به سختی کار می کنند اما نمی توانند به اندازه کافی درآمد داشته باشند. احمد رئیس این کارگاه تاکید کرد که کارش به شدت تحت تاثیر سقوط ارزش لیور در برابر دلار و بحران سیاسی و اقتصادی قرار گرفته است. 00:23:29.16 وی از وضعیت اقتصادی پس از انقلاب و ورود کالاهای چینی شکایت کرد.
گزارشگر ادامه داد: اخوان المسلمین حزب حاکم مصر برای بهبود بازسازی مصر طرحی را ارائه کرده اند. آنها اعلام کرده اند که از حمایت برخی تجار مصری برخوردارند و وعده اقدامات خیریه داده اند. تمهیدات دولت از سوی عده زیادی مورد انتقاد قرار گرفته است. 00:24:07.19 محسن سالامونی استاد اقتصاد گفت: اخوان المسلمین زیادی روی مسایل شرعی متمرکز شده اند. آن ها برای اداره کشوری مثل مصر، هیچ تجربه ای برای اداره امور اقتصادی ندارند. گزارشگر ادامه داد: در این بازار که در پایتخت واقع شده است، فروشندگان از افزایش قیمت ها می گویند. 00:24:28.10 فروشنده مصری از دو برابر شدن میوه سخن به میان آورد.
گزارشگر افزود: نتیجه افزایش قیمت استقبال ضعیف مشتریان است. مصریها اکنون تنها برای رفع نیازهای اولیه شان تلاش می کنند و این وضع مردم مصر را عصبی کرده است. این زن مصری رئیس جمهوری را متهم کرد که وی بیشتر به حفظ قدرتش فکر می کند، تا اقتصاد. نیمی از مردم مصر زیر خطر فقر و مستقیما تحت تاثیر تورم قرار دارند. دو سال از انقلاب مصر که عدالت اجتماعی از اصلی ترین مطالبات آن بود می گذرد. اما مصریها هنوز به دنبال کسب نان و آزادی هستند.