با توجه به کشمکش موجود بین جریان اسلامی و جبهه نجات ملی که از تحریم انتخابات خبر داده است، به نظر میرسد مصر شاهد انتخابات داغ پارلمانی خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از قاهره، با وجود کشمکش بین جریان اسلامی مصر با جبهه نجات ملی که از تحریم انتخابات خبر داده است، پیش بینی می شود که انتخابات پارلمانی آینده یکی از داغ ترین انتخابات این کشور باشد.
این احتمال از این نظر قوت می یابد که به نظر می رسد موضوع تحریم انتخابات از سوی جبهه نجات ملی، فقط اقدامی تبلیغاتی به منظور اعمال فشار بر دولت و محمد مرسی رئیس جمهور مصر است به این معنی که جبهه نجات ملی در صدد است از این طریق موافقت دولت و رئیس جمهور را با درخواست های خود مبنی بر تشکیل دولت جدید و اصلاح قانون اساسی و دیگر خواسته های خود بدست آورد.
جبهه نجات ملی تلاش دارد از این طریق همچنین راه را برای کسب اکثریت پارلمانی هموار سازد به ویژه اینکه از کسب اکثریت پارلمانی از سوی اسلامگراها بیم دارد زیرا در این صورت تحقق اهداف خود را با مانع روبه رو خواهد دید.
جبهه نجات در تلاش برای جلب اعضای رژیم سابق است
در این میان نکته قابل توجه این است که جبهه نجات ملی در تلاش برای گردآوری آن دسته از اعضای رژیم سابق است که بنابر قانون از فعالیت سیاسی محروم نشده اند و در این راستا تکاپوی خود را در استان منوفیه آغاز کرده است به این معنی که شوقی شعبان را که در سال 2010 از حزب ملی برای انتخابات نامزد شده بود، به عنوان نامزد خود معرفی کرده است
در استان الصعید نیز جبهه نجات ملی با نمایندگان سابق دیدار هایی را داشته است تا حمایت آنان را از نامزدهای خود در انتخابات آینده جلب کند.
از سوی دیگر یک منبع آگاه در جریان اسلامی مصر در این باره گفت که «یسری حماد» از اعضای ارشد حزب الوطن تماس های متعددی را با سران حزب سلفی النور برقرار کرده است تا بتواند نظر تعدادی از اعضای حزب النور را در برخی استان های مصر جلب و به آنان اعلام کند که الوطن مایل است این افراد در فهرست آنان در استان های مختلف نامزد شوند.
جریان اسلامی در مورد فهرست واحد انتخاباتی به توافق رسیده است
در همین ارتباط برخی خبرها حاکی از این است که بین جریان اسلامی مصر توافق شده است که یک فهرست واحد متشکل از حزب الوطن ، الامه و سازندگی و توسعه که بازوی اسلامی جمعیت اسلامی است تشکیل شود.
این در حالی است که حزب سلفی النور و حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان المسلمین به طورجداگانه و بدون فهرست ائتلافی در انتخابات شرکت خواهند کرد.