یک عضو جبهه نجات ملی معارض مصر از وجود اختلافات و شکاف در این جبهه درباره شرکت در انتخابات پارلمانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از الشروق، «محمد ابوالغار» رئیس حزب مصر دموکراتیک گفت که تحریم انتخابات به منزله تسلیم کردن قوه مقننه به جریان اسلامگراست.
وی افزود که تصمیم درباره شرکت در انتخابات پارلمانی و یا تحریم آن به جبهه نجات ملی بستگی دارد نه به یک طرف خاص اما این طبیعی است که اختلاف دیدگاه در داخل جبهه وجود داشته است.
ابوالغار تاکید کرد که تصمیم نهایی درباره مخالفت با شرکت در انتخابات باید با تضمینهای مشخص باشد.
از سوی دیگر «عبدالغفار شکر» رئیس حزب ائتلاف سوسیالیست و عضو جبهه نجات ملی با ایده شرکت در انتخابات مخالفت و تاکید کرد که تحریم انتخابات پارلمانی باعث میشود که مصریها و جامعه جهانی در مقابل یک پارلمان غیرقانونی قرار گیرند.
«محمد مرسی» رئیس جمهور مصر با صدور حکمی اعلام کرد انتخابات پارلمانی این کشور از روز 27 آوریل (7 اردیبهشت 92) آغاز خواهد شد و تا ماه جولای ادامه خواهد داشت، اولین جلسه پارلمان نیز در روز ششم جولای تشکیل خواهد شد.
مرسی امیدوار است که انتخابات پارلمانی پایان مرحله انتقالی قدرت باشد که با خشونت نیز همراه بوده و منجر به کند شدن تلاشها برای احیای اقتصاد شده است، اقتصادی که بعد از انقلاب مصر در سال 2011 تا کنون بحرانی شده است.
به نظر میرسد که این انتخابات منجر به تقسیم بندی بی سابقهای میان احزاب اسلامی که در انتخاباتهای بعد از سقوط مبارک پیروز بودهاند و دیگر گروههای معارض شود.