نيجريه در سال دو هزار و هشت ، بيشترين تعداد موارد ابتلا به بيماري فلج اطفال را داشته است.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از آتلانتا ، محققان علوم پزشکي اعلام کردند هفتصد و نود و هشت مورد از يک هزار و ششصد و پنجاه و يک مورد فلج اطفال در سال دو هزار و هشت ، در کشور نيجريه بوده اند که چهل و هشت درصد کل موارد را شامل مي شود.
مراکز کنترل و پيشگيري از بيماري ها در امريکا ، سي دي سي ، اعلام کرد نيجريه منبع گسترش و انتقال ويروس پوليو در سيزده کشور اطراف بوده است.
با اينکه دولت و مقامات بهداشتي نيجريه ، در تلاشند که اين بيماري را ريشه کن کنند ولي همه سه گونه اين ويروس هنوز هم در حال گسترش هستند و افراد جديدي را به فلج اطفال مبتلا مي کنند.
برنامه ريشه کني فلج اطفال از سال هزار و نهصد و نود و هشت ، آغاز شده و گرچه در سال هاي نخست، اين برنامه موفقيت قابل توجهي به دست آورد اما بعدا مشکلاتي در تکميل آن بروز کرد.
در صورتي که برنامه واکسيناسيون به طور کامل و در تمامي کشورها به اجرا گذاشته نشود خطر بروز مجدد بيماري در سطح گسترده وجود دارد.
براساس تخمين هاي صورت گرفته، ميزان ابتلا به بيماري فلج اطفال در سال دو هزار و سه به حدود بيست هزار نفر در سطح جهان مي رسيد که در سال دو هزار و چهار به کمتر از ده هزار مورد کاهش يافت.
واکسيناسيون فلج اطفال با خوراندن مايع مخصوص صورت مي گيرد و به دليل سادگي اجرا و کم بودن نسبي هزينه قابل اجرا در اکثر نقاط است.
تاکنون تلاش منسجم جهاني در مبارزه با آبله اين بيماري را در سطح جهاني ريشه کن کرده که دليل آن نيز ساده بودن واکسيناسيون و همکاري تمامي کشورها در اجراي برنامه ريشه کني بوده است.