تحلیلگر شبکه ی تلویزیونی الجزیره انگلیسی گفت : افرادی مثل محمد البرادعی معتقد به وقوع کودتا در مصر نیستند.
مروان بشاره در گفتگو با این شبکه ی تلویزیونی درباره انتخاب محمد البرادعی به عنوان نخست وزیر موقت مصر و تاثیر این انتخاب بر اتحاد مخالفان محمد مرسی که اکنون دولت را در دست گرفتند، گفت:وی تا حد زیادی می تواند یک چهره ی متحد کننده باشد.از وی به عنوان سخنگوی « جبهه ی ملی رستگاری » نام برده می شود که نماینده ی تعدادی از احزاب مخالف مصری است. این دیپلمات محتاط در چندین سال گذشته ثابت کرده است که بیش از حد احتیاط می کند، وی به طور ناگهانی و تصادفی در پی حرکات خیابانی و نیز اقدام ارتش نخست وزیر شد. پیش بینی من این است که دولت وی اختیارات زیادی داشته باشد. پیش بینی من این است که البرادعی عملکرد سیاسی گسترده ای داشته باشد. علت نخست این است که رئیس جمهور موقت مصر تجربه ی سیاسی چندانی ندارد بلکه تجربه ی وی در بخش قضایی است. علت دوم این است که ارتش می خواهد از اعتبار وشهرت البرادعی در داخل مصر و در خارج از این کشور استفاده کند تا بتواند حرکت خود را توجیه کند.
مجری گفت: محمد البرادعی سابقه ی طولانی موضع گیری علیه حکومت نظامیان در کشور و حمایت از کنترل سیاست بدست غیرنظامیان را دارد. چگونه است که اکنون البرادعی در جلسه ای می نشیند که ژنرال های ارتش نشسته اند درحالیکه وی قرار است به عنوان نخست وزیر عمل کند؟
کارشناس الجزیره انگلیسی گفت: مخالفانی که از برکناری محمد مرسی حمایت کردند و باعث شدند که ارتش اقدام کند ، برکناری محمد مرسی را بیشتر ناشی از تحرکات خیابانی می دانند تا اینکه ناشی از اقدام ارتش بدانند. مخالفان مرسی معتقد به کودتا نیستند از دیدگاه افرادی مثل البرادعی برکناری محمد مرسی حرکت مردمی است. اکنون البرادعی می خواهد ثابت کند که قدرت در اختیار او است.