بی بی سی آینده سیاسی مصر را به علت تنشهای جاری مبهم توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، نخست وزیر جدید مصر منصوب شد و وی اصلا وقت خود را هدر نداد و از لزوم مشارکت اخوان المسلمین در آینده مصر سخن گفت. حازم الببلاوی، نخست وزیر جدید مصر شده است محمد البرادعی نیز به عنوان معاون رئیس جمهور مصر منصوب شد. در کنار تحولات سیاسی مصر باید مراسم تشییع جنازه روز گذشته برای کشته های اخیر این کشور نیز توجه داشت. این مراسم با تجمع طرفداران محمد مرسی رئیس جمهور مخلوع مصر همراه شد. شرکت کنندگان در این تجمع می گفتند تظاهراتی که به کشته شدن پنجاه نفر در مصر منجر شد، تظاهراتی اسلام خواهانه نبود بلکه تظاهراتی در حمایت از دموکراسی در مصر و در مخالفت با حکومت ارتشی ها و نظامی ها بود.
یکی از شهروندان مصری دراین تجمع گفت:« من در انتخابات شرکت کردم و رای خودم را به صندوق انداختم. اما حالا احساس می کنم آنها رای مرا به سطل زباله انداخته و دورریخته اند.»
دولت انتقالی مصر پیشنهاد جدیدی برای انتخابات مطرح کرده است مبنی بر اینکه در قانون اساسی این کشور تجدیدنظر شود و متن جدید تا چهار ماه دیگر به همه پرسی گذاشته شود و پس از آن، در اوایل سال دو هزار و چهارده ، انتخابات پارلمانی برگزار شود و پس از تشکیل پارلمان، انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود. اما طرفداران محمد مرسی هیچ علاقه ای به برنامه جدید انتخاباتی کشورشان ندارند و می گویند حاضر نیستند طرحی را بپذیرند که حاکمان نظامی ارائه کرده اند یعنی همان کسانی که به نظر طرفداران محمد مرسی نباید در فضای سیاسی یا روند دموکراسی کشور نقش داشته باشند. اخوان المسلمین حاضر نیست با عدلی منصور رئیس جمهور انتقالی مصر و همراهان او گفتگو کند. به گفته جهاد حداد، سخنگوی اخوان المسلمین، حاکمان نظامی مصر از نظر قانونی هیچ وجاهت قانونی ندارند و نماینده مردم نیستند و نمی توانند برای انتخابات نقشه راه ارائه کنند زیرا مردم آنها را انتخاب نکرده اند. اما باوجود فشارهای وارد و دعواهای سیاسی، سرانجام عدلی منصور نخست وزیر جدیدی برای مصر انتخاب کرد و مصمم است به برنامه های خود ادامه بدهد. احزاب مخالف محمد مرسی نیز شب گذشته پیام روشنی به اخوان المسلمین منتقل کردند.
خالد داوود سخنگوی جبهه نجات ملی که مخالفان محمد مرسی را تشکیل می دهد در این باره گفت:« پیام ما به اخوان المسلمین کاملا روشن است. باید انتخابات زودهنگام برگزار شود و اخوان المسلمین نیز در انتخابات حضور داشته باشد. پیشنهاد ما روی میز قرار دارد. آنها باید پیشنهاد آشتی را بپذیرند و بدانند که کشور در وضع هرج و مرج بسیار شدیدی قرار دارد و در آستانه جنگ داخلی است.»
ادامه تظاهرات در مصر سبب شده است به آشتی رسیدن مردم و سیاستمداران مصری بسیار دشوار است و در این درحالی است که مصر به شدت به چنین آشتی ملی نیاز دارد.