ملت فلسطين در معرض تهاجم برخي از رسانه ها قرار گرفتند، حمله اي كه تنها مقابل روابط تنگاتنگ مصر و فلسطين متوقف نشد، رابطه اي كه از ديرباز وجود داشته و كتاب هاي تاريخي به ما مي گويند كه فلسطين امتداد طبيعي امنيت ملي مصر است.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، مصر عهده دار مساله فلسطين شد و اين قضيه به يك قضيه خالص مصري تبديل گرديد، از آن دفاع مي كرد و اين دفاع به منزله حمايت از امنيت ملي خود مصر بود، در نتيجه جنگ مصر با اسرائيل در دفاع از قضيه فلسطين در واقع دفاع از امنيت مصر به حساب مي آمد.
اين روابط خالي از مشكلات و اختلافات نبود و تنش هايي بين اين دو وجود داشته است، از جمله اين اختلافات مي توان به وقايع هجوم سياسي عليه مصر بعد از قبول معاهده روجرز توسط جمال عبدالناصر در 1969 اشاره كرد و يا زماني كه انور سادات در سال 1977 از قدس ديدن كرد و معاهده صلح ميان مصر و اسرائيل را در مارس 1979 امضا كرد. اما ديري نپاييد كه دو كشور اختلافات را پشت سر گذاشتند و مصر به دفاع از قضيه فلسطين پرداخت به طوري كه 100 هزار شهيد را به خاطر فلسطين و امنت ملي اش داد.
اما مشكلات بار ديگر به دنبال تجزيه فلسطين خود را نشان داد. حماس نظام مبارك را متهم به دفاع از دشمن سياسي خود كرد. جنبش فتح تونل هايي در مرز مصر و فلسطين حفر كرد و هجوم تندي را متوجه نظام سياسي مصر ساخت.
تا اينكه انقلاب 25 ژانويه 2011 رخ داد و نظام مبارك سقوط كرد و جماعت اخوان المسلمين حكومت را در دست گرفت . از اينجا مرحله جديدي آغاز شد كه نقش حماس و تاثير آن در انقلاب 25 ژانويه خود را نشان داد. اين جنبش اعلام كرد كه از محمد مرسي حمايت مي كند و در مقابل دشمنان او مي ايستد.
دغدغه اصلي آن همواره اين بوده كه از مرسي و اخواني ها حمايت كند تا به طرح بين المللي اخوان كه خود نيز به آن ايمان دارد، خدمت كند.