رسانه هاي غربي در انعكاس وقايع مصر به شيوه اي كاملا يكطرفه و در عين حال هماهنگ عمل مي كنند.
آنها در صدد القاي اين نكته هستند كه اخوان المسلمين تنها عامل ايجاد ناآرامي ها در مصر است و در اين ميان عامل ديگري از جمله اقدامات ارتش مصر و حمايتهاي غرب از عزل رئيس جمهور قبلي مصر دخيل نبوده است! در اين ميان مطالعه گزارش رويترز از ناآرامي هاي مصر، دقيقا يك روز قبل از وقوع نبرد خونيني كه به كشته و زخمي شدن حدود 10 هزار تن از طرفداران اخوان المسلمين انجاميد مي تواند ما را نسبت به خط مشي رسانه هاي غربي در خصوص پوشش تحولات مصر آگاه سازد.
در پي شدت يافتن خشونت هاي ميان هواداران و مخالفان مرسي، يكي ديگر از اعضاي اخوان المسلمين جان خود را از دست داد. در اين منازعات يكي از حاميان مرسي به ضرب گلوله كشته شده و حداقل 11 تن ديگر مجروح شدند.كشتارهاي اخير مي تواند شرايط اخوان المسلمين را كه خواستار بازگشت محمد مرسي رئيس جمهور معزول اين كشور به قدرت است، سخت تر از پيش كند. نيروهاي امنيتي حملات خود را به دو مركز اصلي تجمع طرفداران مرسي، يعني ميدان «رابعه العدويه» و «النهضه» متوقف كرده و يكي از مقامات مذهبي مصر نيز خبر از شروع مذاكرات با مخالفان داده است. اما تيراندازيها و حملات خياباني همچنان ادامه داشته و مردم مصر را به دو گروه مخالف و موافق تقسيم كرده است.
كمي پيش از اين يكي از شبكه هاي تلويزيوني مصر خبر از حركت نيروهاي امنيتي اين كشور به مراكز تحصن حاميان مرسي داده بود. از طرف ديگر رهبران اخوان المسلمين از طرفداران خود خواسته بودند تا همچنان به تحصن در اين ميادين ادامه دهند.
بر اساس گزارشات رسيده، نيروهاي امنيتي مصر دست به تخريب چادرها و اماكن تجمع متحصنين زده، و بالگردهاي ارتش نيز بر فراز رابعه العدويه به پرواز در آمده و سعي در متفرق كردن جمعيت داشته اند. گفته مي شود كه در جريان اين منازعات يكي از افراد پليس نيز مجروح شده است.
وزارت كشور مصر كه پيش از اين به دفعات از مردم خواسته بود ادامه تحصن در اين ميادين را متوقف سازند تصريح كرد: ما وظيفه خود را در پايان بخشيدن به تحصنهاي رابعة العدويه و النهضة به انجام مي رسانيم و به معترضان نيز اجازه ميدهيم كه در امنيت كامل اين اماكن را ترك نمايند.
پيشتر هزاران تن از حاميان مرسي به حالت اعتراض وارد وزارت امور داخلي مصر شده و در آنجا ميان انان و حاضران در وزارتخانه جدال شديدي در گرفت. مخالفان مرسي با تروريست خواندن طرفداران وي، با پرتاب سنگ و شيشه سعي در بيرون راندن آنان داشته و پليس نيز با شليك گاز اشك آور به ياري آنان شتافت.
«كريم احمد» دانشجوي مصري كه عكس مرسي را در دست داشت، همچنان كه به سمت ساختمان وزارتخانه سنگ پرتاب مي كرد گفت: هيچ گفتگويي ميان ما و آنها وجود ندارد. مرسي بايد برگردد. همين و بس.تحصن هواداران رئيس جمهور معزول نيز در رابعه العدويه و النهضه همچنان ادامه دارد.
اين در حاليست كه دولت مكررا از معترضان خواسته تا به تحصن
6 هفته اي خود پايان داده و ميادين را ترك نمايند.
برخي مقامات سعي در اين دارند كه تا حد ممكن از وقوع خونريزي و
تنش هاي خشونت آميز كه موجب خدشه دار شدن چهره دولت جديد كه سعي در قانوني جلوه دادن خود دارد، مي شود، اجتناب ورزند. از طرفي برخي افراد در ارتش و نيروهاي امنيتي اين كشور نگران پيروزي حاميان مرسي بوده و مي خواهند به هر شكل ممكن آنان را عقب زنند.پس از عزل محمد مرسي از قدرت در سوم جولاي تا كنون، 300 تن در بيمارستانهاي مصر بر اثر خشونت هاي سياسي اين كشور جان باخته اند.