باوجود ادامه بحران قحطي و گرسنگي فاحش مردم افريقا، رسانه هاي جهان از توجه به اين بحران انساني خودداري مي کنند و ان را به فراموشي سپرده اند.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره انگليسي، ريچارد گيزبرت تهيه کننده سري برنامه هاي ليسنينگ پست Listening Post براي شبکه گفت:"بيست و پنج سال پيش خبرهاي مربوط به وضعيت مردم اتيوپي در کانون توجه رسانه هاي جهان قرار گرفت. با گذشت دو دهه و نيم از ان زمان ، اين سوال مطرح است که چرا ديگر رسانه ها به وضعيت اين کشور توجه ندارند. قحطي در ويتنام سبب جان باختن حدود يک ميليون نفر شده است. اگر شبکه تلويزيوني بي بي سي بيست و پنج سال پيش، خبر مربوط به قحطي و گرسنگي مردم اتيوپي را به صورت گسترده گزارش نمي کرد ، ميليونها نفر ديگر از مردم فقير اين کشور جان خود را از دست مي دادند. اولين گزارش هفت دقيقه اي بي بي سي در ان زمان سبب شد رسانه هاي جهان به صورت گسترده به اين مساله معطوف شوند و در نتيجه ان تلاشهاي امدادي زيادي در سراسر جهان براي کمک رساني به مردم اتيوپي اغاز شود."
ريچارد گيزبرت در ادامه اين گزارش افزود:" اما از زمان بحران قطحي اتيوپي در سال هزار و نهصدو هشتادو چهار تاکنون ديگر خبرهاي مربوط به قحطي و گرسنگي افريقايي ها در رسانه هاي جهان چندان منعکس نمي شود. اين درحالي است که هنوز هم مردم اين کشورها با گرسنگي و قحطي دست و پنجه نرم مي کنند. به نظر مي رسد لازم است رسانه هاي جهان با استفاده از شيوه هامختلف به وضعيت اتيوپي و فقر و قحطي ان بپردازند. در اين ميان ، ديگر رسانه هاي سنتي پاسخگو نيستند و بايد رسانه هاي جديداز قبيل اينترنت به کمک مردم افريقا بشتابند. زماني رسانه ها به صورت جدي به مسائل فقر و گرسنگي افريقا مي پردازند که موضوع به حالت بحراني مي رسد و شمار زيادي از مردم اين کشورها قرباني گرسنگي مي شوند. کودکان و پيران قربانيان اصلي اين قحطي و گرسنگي هستند."