البيان نوشت آمريكا نميخواهد مصر به استقلال برسد و به همين سبب بخشي از كمك هاي خود را به مصر به حالت تعليق درآورد.
روزنامه البيان چاپ امارات در مقاله اي به قلم جلال عارف نوشت: بعد از سقوط اخوان المسلمين در مصر، همه ما ميزان شوك وارد شده به دولت آمريكا را مشاهده كرديم؛ دولتي كه ديد چگونه طرح هاي آن در خصوص فروپاشي خاورميانه و تجديد بناي آن بر اساس منافع آمريكا، در برابر چشمانش ناكام ميماند. تصور ميكرديم كه آمريكا ميتواند اين بحران را مهار كند و با استفاده از عملگرايي كه به آن شهرت دارد، ميتواند با شرايط پيش آمده تعامل كند، آنهم بعد از اينكه اشتباه فاحش خود را در تكيه كردن به اخوان المسلمين و تحويل دادن مصر به گروه هاي تروريستي، متوجه شد.
اما متاسفانه، اين تصور محقق نشد و آمريكا، به منظور ايجاد خلل در زندگي مردم مصر و استقرار تروريسم در اين كشور، به تلاش براي حمايت از اخوان المسلمين ادامه داد.
نويسنده ادامه داده است: در حال حاضر و بعد از تصميم آمريكا مبني بر توقف جزئي برخي كمك هاي نظامي، روابط آمريكا و مصر وارد مرحله اي جديد از بحران شده است. صحبت هاي واشنگتن درباره دمكراسي و حقوق بشر، بسيار سخيفانه است؛ زيرا نه دمكراسي كه در عراق و بر روي اجساد ميليون ها نفر به وجود آورد، كسي را متقاعد مي كند و نه حقوق بشري كه با حمايت از سازمان هاي تروريستي و تحويل دادن مصر و ساير كشورهاي عربي به آنها، همسو است.
بايد به دنبال دلايل ديگر براي اين موضع آمريكا باشيم كه باعث شد واشنگتن مقابل مردم مصر قرار گيرد.
جان مك كين، سناتور آمريكايي در سخنان اخير خود با اشاره به السيسي، درباره شبح عبدالناصر هشدار داد و نگراني كشورش را از بازگشت مصر به دوره اي سخن گفت كه منافع آمريكا را در خطر قرار داد. آمريكا از اخوان المسلمين و ساير گروه هاي اسلامي شده در كشورهاي بهار عربي حمايت كرد تا راه را بر روي تحقق اهداف اين كشورها، يعني رهايي از وابستگي و رسيدن به استقلال ببندد.
در حال حاضر، مصر وارد جنگي واقعي با گروه هاي تروريستي به رهبري اخوان المسلمين شده است. واشنگتن در حالي كمك تسليحاتي به مصر را به حالت تعليق در آورد كه اين كشور در حال عبور از بحران اقتصادي به سر ميبرد كه در دوره مرسي، تشديد شد.
در پايان اين مقاله با اشاره به حمايت هاي عربستان و امارات از مصر آمده است: اين عبدالناصر نيست كه آمريكا را ميترساند، بلكه آنها از مصر مستقل نگران هستند كه راه خود را ميشناسد و ميتواند از نو خود را بنا نهد و به آغوش كشورهاي عربي برگردد.