شبكه تلويزيوني الجزيره گزارش داد: مواضع شماري از شخصيت هاي سياسي و رسانه اي مصر در دو سال گذشته بسيار ضد و نقيض بوده است.
به گزارش اين شبكه، صحنه سياسي مصر از زمان انقلاب بيست و پنجم ژانويه سال 2011 شاهد تحولاتي در مواضع شخصيت هاي سياسي و رسانه اي اين كشور بوده است. اين شخصيت ها در برخي از موارد اصول ايدئولوژيك خود را زيرپاگذاشتند. اين موضع گيري باعث تعجب شمار زيادي از شهروندان مصري شده است.
احمد مرزوق گزارشگر اين شبكه در گزارشي در اين زمينه افزود: فعاليت شخصيت هاي سياسي و رسانه اي در هر كشوري باعث آگاهي بخشي به مردم آن كشور مي شود ولي به نظر مي رسد اوضاع در مصر تا حدودي متفاوت است به طوري كه شخصيت هاي سياسي و رسانه اي در اين كشور در بيش از دو سال گذشته تحولات عديده اي در مواضع خود در تعامل با تحولات مصر، كشورها و طرف هاي خارجي داشتند. اين تحولات را مي توان در تعامل با كودتاي رخ داده در اين كشور، وضع فعاليت اخوان المسلمين، سياست آمريكا و فعاليت برخي از شبكه هاي خبري خارجي نظير الجزيره بررسي كرد. در حالي كه برخي از فعالان رسانه اي اين كشور دو سال پيش اخوان المسلمين را گروهي داراي نفوذ گسترده در ميان مردم مصر مي دانستند اما پس از كودتاي رخ داده در اين كشور همين فعالان، اخوان المسلمين را يك گروهي تروريستي در مصر توصيف كردند كه بيانگر تغيير اصولي در مواضع اين فعالان است. همچنين برخي از شخصيت هاي سياسي دو سال پيش از سياست آمريكا در تعامل با مصر تقدير كردند ولي همين سياستمداران پس از كودتاي رخ داده آمريكا را دشمن ملت مصر توصيف مي كنند. اين وضع در تعامل با شبكه الجزيره نيز صادق است. در حالي كه برخي از فعالان رسانه اي مصر دو سال پيش از فعاليت شبكه الجزيره در عرصه جهاني ستايش كرده بودند ولي پس از كودتاي رخ داده در مصر الجزيره را يك شبكه تلويزيوني صهيونيستي توصيف مي كنند. چرخش در مواضع اين دسته از فعالان سياسي و رسانه اي در مصر باعث آشفتگي نظرات مردم اين كشور شده است.