لیبی تاکنون هرگز شاهد تظاهراتی به این وسعت علیه شبه نظامیان مسلح نبوده است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: ساکنان طرابلس روز جمعه علیه شبه نظامیان مسلح تظاهرات کردند و خواستار خروج این شبه نظامیان از پایتخت شدند. شبه نظامیان نیز در واکنش به این اعتراضات به سوی تظاهرکنندگان آتش گشودند و گروهی را کشته و زخمی کردند.
مجری از مارین غزالی گزارشگر این شبکه در طرابلس سوال کرد: این اولین باری است که تظاهراتی علیه شبه نظامیان مسلح تا این حد جدی می شود. غزالی گفت: بله. قبلا تظاهرات متعددی در بنغازی و سایر شهرها علیه شبه نظامیان برگزار شده است. اما این اولین باری است که تظاهراتی از این دست تا این حد گسترده می شود. به گفته شاهدان عینی شماری از شبه نظامیان مصراته ناگزیر به ترک پایگاه شان شده اند. اما به هر ترتیب درگیری ها همچنان ادامه دارند و شمار کشته شدگان و زخمی ها رو به افزایش است. نمایندگان سازمان دیده بان حقوق بشر که در بیمارستان ها مستقر هستند، اوضاع کنونی طرابلس را به اوضاع جنگی تشبیه می کنند. ماجرا از آن جا شروع شد که صدها تن از مردم پس از برگزاری نماز جمعه در تظاهراتی خواستار خروج شبه نظامیان مصراته از شهر شدند. این شبه نظامیان پس از سقوط طرابلس در زمان انقلاب در این شهر مستقر شده اند. شبه نظامیان به سوی معترضان آتش گشودند. گفته می شود که شماری از شبه نظامیان مصراته از خارج طرابلس به سوی این شهر در حرکتند و اگر این شبه نظامیان وارد شهر شوند اوضاع پایتخت بسیار وخیم تر خواهد شد.
مجری سوال کرد: دلیل خشم مردم نسبت به شبه نظامیان چیست؟ گزارشگر پاسخ داد: درگیری شبه نظامیان در پنجشنبه گذشته دلیل خشم مردم بود. دو گروه شبه نظامی در این روز در طرابلس با یکدیگر درگیر شدند و در این درگیری دو نفر کشته و حدود بیست نفر زخمی شدند. در پی این حادثه روحانیون و مقامات شهری از مردم خواستند در تظاهراتی صلح آمیز خواستار خروج شبه نظامیان از پایتخت شوند. رئیس شورای شهر نیز خواستار اجرای قانونی شد که بر ضرورت خروج شبه نظامیان از طرابلس تاکید دارد. حادثه روز جمعه طرابلس یادآور حادثه بنغازی است که طی آن شبه نظامیان به سوی معترضانی که به طور صلح آمیز تظاهرات می کردند، آتش گشودند.