روزنامه السفیر از ملاقات محمد حسنین هیکل نویسنده و تحلیلگر مشهور عرب با دبیرکل حزبالله لبنان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه السفیر چاپ لبنان به نقل از منابع خود نوشت: محمد حسنین هیکل نویسنده بزرگ مصری به سفر چند روزه خود به بیروت پایان داد و با تعدادی از رهبران سیاسی لبنان ملاقات کرد. وی دو دیدار نیز با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان داشت.
این نویسنده مصری در گفتوگو با خبرنگاران و مسئولان روزنامه السفیر درباره اوضاع سیاسی مصر و نیازهای برهه کنونی این کشور به منظور گذر به ساحل امنیت و آرامش سخن گفت و احتمال نامزدی عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع مصر برای انتخابات ریاست جمهوری را رد کرد.
این روزنامه نوشت: هیکل یک بار شنبه شب گذشته به مدت بیش از سه ساعت با سید حسن نصرالله در حضور یکی از همکاران به نام مصطفی الناصر و برای بار دوم عصر دیروز به مدت بیش از سه ساعت در حضور ناصر و الحاج حسین خلیل معاون سیاسی دبیرکل حزب الله ملاقات کرد.
السفیر نوشت: هیکل همچنین روز گذشته در هتل "فور سیزن" با علی عبدالکریم سفیر سوریه در بیروت ملاقات کرد که تقدیر و تشکر رهبران سوری را به وی منتقل کرد.
این نویسنده مصری در گفتوگو با خبرنگاران و مسئولان روزنامه السفیر تاکید کرد: برخلاف مطالب منتشر شده، عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع خود را برای پست ریاست جمهوری نامزد نخواهد کرد بلکه از نظر من یکی از بحران های پیش روی کشور، نبود جایگزینی بعد از سرنگونی حکومت گروه اخوان المسلمین است زیرا احزاب مدنی قادر به معرفی خود به عنوان یک جایگزین نیستند و به طور خلاصه احزاب بدون پشتوانه مردمی هستند.
وی افزود: مصر امروز با مسائل متعددی روبرو است و به طور اساسی از نبود امنیت و ثبات رنج می برد اما انقلاب یک عمل جراحی نیست بلکه نیاز به زمانی طولانی دارد تا ایده ها و مردان و قدرت خود را برای گذر ارایه کند لذا قانون اساسی مصر یک قانون دائمی نخواهد بود زیرا قانون اساسی دائم در زمان وجود یک شرایط توافقی نوشته می شود و مصر امروز در شرایط اختلاف به سرمی برد و در نتیجه امروز مصری ها راه دور و درازی دارند اما ضروری است که گام ها برداشته شده و نقشه راه دنبال شود چرا که تنها وسیله برای رسیدن به ساحل امنیت و آرامش است.
به نوشته السفیر، هیکل درباره بحران جریان اسلامی به طور خاص گروه اخوان المسلمین در مصر، با وجود مخالفت کامل خود با کنار زدن جریان اسلامی اظهار داشت: این گروه فرصت خود را از دست داد و در یک شرایط معین بیشترین چیزی که جریان اسلامی می توانست بدست بیاورد، کسب کرد و تصور کرد که تا ابد باقی خواهد ماند و به ناگاه هیچ چیزی برایش باقی نماند و وارد مرحله انکار کردن شد لذا در سایه وجود طرفی که می خواهد بر همه آنچه داشت و از دست داد، دوباره دست پیدا کند؛ پیش بینی می شد که جوانان انقلابی که به صحنه آمدند، با آن مقابله کند.