خبرنگار شبکه تلویزیونی فرانس24 در جمهوری آفریقای مرکزی گفت در حالی که نیروهای آفریقایی حاضر در این کشور به جان یکدیگر افتاده اند ، مردم آن بیش از پیش به حضور نیروهای آفریقایی در کشورشان اعتراض دارند.
رومئو لانگلوا خبرنگار این شبکه گفت تیراندازی بین سربازان آفریقایی از کشور بروندی و سربازان چادی تایید شده است. یکی از افسران نیروهای بروندی در جمهوری آفریقای مرکزی ، دو حادثه تیراندازی را تایید کرد. اولین مورد آنها در ساعت نه به وقت محلی روز دوشنبه صورت گرفت که طی آن یکی از واحدهای گشتی بوروندی تلاش کرد شماری از افراد وابسته به گروه شبه نظامی سلکا با لباس شخصی را خلع سلاح کند. این گروه از مسلمانان بین گروهی از مسیحیان گرفتار شده بودند و در معرض حملات آنان قرار گرفته بودند. این گروه از اعضای سلکا با فرار از محله از نیروهای چادی تقاضای کمک کردند و نیروهای چادی به سمت نیروهای بروندی نارنجک پرتاب کردند. نیروهای چادی هنگام عقب نشینی از محله با خودروهایش به سمت مردم تیراندازی کردند که این مسئله دو کشته در بین غیرنظامیان بر جا گذاشت. به گفته نیروهای بروندی دومین حادثه به بعد از ظهر دوشنبه مربوط می شود. طی آن نیروهای چادی با سلاحهای سنگین به یکی از پایگاههای نیروهای بوروندی حمله کردند. آنان چهار راکت به سمت این پایگاه شلیک کردند و با سلاح خودکار تیراندازی را ادامه دادند. این حادثه نیز هیچ زخمی برجا نگذاشت اما نیروهای بوروندی به سمت مهاجمان چادی تیراندازی کردند که احتمالا سه تن از نظامیان چاد را زخمی کرده اند.
این خبرنگار ادامه داد بخشی از مردم جمهوری آفریقای مرکزی از مدتها پیش چاد را به دخالت در اوضاع داخلی این کشور متهم کرده اند. نیروهای چاد حتی به حمایت از نیروهای سلکا(نیروهای شورشی مسلمان که فرانسوا بوزیزه رئیس جمهور پیشین این کشور را سرنگون کردند) متهم شده اند. بسیاری از مسیحیان معتقدند حمایت چادی ها باعث پیروزی نیروهای سلکا شده بود. امروز شماری از شخصیتهای چادی در بین اطرافیان میشل جوتودیا رئیس جمهور کنونی جمهوری آفریقای مرکزی حضور دارند و نیروهای چاد به پوشش دادن جنایات شبه نظامیان سلکا و گاه همراهی نیروهای سلکا در حملاتشان به محله های مسیحی نشین متهم شده اند.
نیروهای آفریقایی موسوم به میسکا دچار دوستگی عمیق شده اند درحالی که همزمان نیروهای فرانسوی حاضر در این کشور به حمایت از شبه نظامیان مسیحی علیه مسلمانان متهم شده اند. مسیحیان، نیروهای چادی را به حمایت از شورشیان متهم می کنند. درون میسکا و درون اتحادیه آفریقا برخی شخصیتها خواستار حل این معضل شده اند.