رسانه های تونس پس از انقلاب این کشور رویکرد تازه ای در پیش گرفته اند و برای افزایش آزادی مطبوعات و رسانه ها تلاش می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، رسانه های تونس بخصوص شبکه های ماهواره ای که تا زمان انقلاب این کشور یکی از ارکان رژیم زین العابدین بن علی رئیس جمهور مخلوع این کشور بودند پس از انقلاب شیوه فعالیت خود را تغییر دادند.
فتحی اسماعیل خبرنگار این شبکه در تونس در گزارشی با اشاره به آخرین تلاش های رئیس جمهور مخلوع تونس از طریق رسانه ها قبل از سقوط رژیم خود افزود: وی پس از آن که با گلوله نتوانست آتش انقلاب را خاموش کند دست به دامان رسانه ها شد و یک روز قبل از سقوط رژیم بن علی، همه رسانه های این کشور برای پوشش دادن سومین و آخرین سخنان بن علی به خدمت گرفته شدند.
در ادامه گزارش آمده است: پس از انقلاب سقف آزادی ها افزایش پیدا کرد و کشمکش ها درباره رسانه ها و نقش آنها در دوران پس از استبداد و دیکتاتوری افزایش یافت. انتظار می رود این کشمکش ها با تصویب قانون هیأت عالی و مستقل رسانه ها، به پایان برسد.
محسن الریاحی عضو شورای هیأت عالی و مستقل رسانه ها در تونس گفت: اکنون چالش پیش روی روزنامه نگاران و به طور کلی اصحاب رسانه در چارچوب دفاع از آزادی بیان این است که اکثریت نمایندگان را به جدی بودن پیشنهادهای مطرح شده راضی کنند تا به آنها رای بدهند و در نتیجه بندهای مربوطه در قانون اساسی اصلاح شود.
در ادامه گزارش آمده است: برخی از نمایندگان این نگرانی ها را درک می کنند و برخی دیگر آن را کم اهمیت می دانند اما اختلافات آشکاری در مجلس موسسان درباره اختیارات هیأت وجود دارد.
نادیه شعبان عضو کمیته هیأت های قانونی در مجلس موسسان تونس گفت: بدون وجود رسانه های آزاد و بدون تعدد رسانه ها و بدون رسانه های مسئول اصلا دموکراسی وجود نخواهد داشت.