خبرنگار بی بی سی در گزارشی گفت: قانون اساسی جدید مصر موجب افزایش اختلافات در این کشور می شود.
پولا گرین خبرنگار شبکه تلویزیونی بی بی سی در گزارشی از قاهره گفت: در مرکز قاهره اشتیاق زیادی قبل از آغاز رای گیری وجود دارد . این رای گیری درباره همه پرسی برای قانون اساسی است.بسیاری امیدوارند این رای گیری موجب پایان دادن به ناآرامی هاو اغتشاش شود.
سوان یکی از شرکت کنندگان گفته است در صورتی لازم باشد می تواند تمام شب را در صف بماند تا رای دهد زیرا قانون اساسی به مصرکمک می کند بر مشکلات فائق آید.
یکی از شرکت کنندگان دیگر گفت:من از همه مصری ها می خواهم در رای گیری شرکت کنند و به قانون اساسی رای مثبت دهند و این بهترین کار برای کشور ما است.
خبرنگار بی بی سی افزود: از زمان سرنگونی محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مصر در جولای گذشته ، این نخستین بار است مصری ها پای صندوق رای می روند. مرسی طی کودتایی به دست ارتش کنار زده شد. ارتش می خواهد از این طریق برکناری وی را تایید کند. همه پرسی آزمایش اصلی برای مسئولان مصری است. آنها می گویندقانون اساسی بیانگر مصر جدید دموکراتیک است.مطمئنا اکثریت شرکت کنندگان قانون اساسی جدید را تایید خواهند کرد اما موضوع اصلی مسئله مشارکت است.
خبرنگار بی بی سی گفت:ژنرال السیسی در یک مرکز رای گیری دیده شد.نتیجه متقاعد کننده در همه پرسی پیشنهادی برای ریاست جمهوری وی خواهد بود. قانون اساسی جدید مصر قدرت نظامی ارتش مصر را تقویت می کند و اجازه می دهد شهروندان غیرنظامی در دادگاه نظامی محاکمه شوند. قانون اساسی جدید خواهان بهبود وضع حقوق بشر است.
مخالفان می گویند آنها سکوت اختیار کردند و دچار رنجش شدند.
یکی از مخالفان یک پوستری را نشان می دهد که بر روی آن نوشته شده است رای ندادن منجر به بازداشت شدن و اتهام تروریستی می شود.
فکری نبیل از حزب قدرت مصر می گوید این همه پرسی نیست زیرا آنها مردم را مجبور کردند فقط رای مثبت دهند و این اصلا روند دموکراتیک نیست.
خبرنگار بی بی سی گفت: هواداران اخوان المسلمین نیز در انتخابات شرکت نمی کنند. آنها در چندین منطقه تظاهرات کردند. اخوان المسلمین که اکنون گروه تروریستی معرفی شد، خواستار تحریم رای گیری شده است.در صورتی که قانون اساسی جدید تصویب شود منجر به افزایش اختلافات در مصر می شود و درمانی بر آن نیست.